Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Tramp Travel si Happy Tour au lansat la Sibiu primul brand local de Corporate Travel

Tramp Travel - agenţia cu peste 10 ani de experienţă pe piaţa turistică din Sibiu şi Happy Tour - cea mai mare companie de servicii turistice din România şi lider pe segmentul de corporate travel - au lansat la Sibiu, în cadrul unui eveniment dedicat exclusiv companiilor, Platinium Travel Management Solutions (www.platinium-tms.ro) - primul brand local de Corporate Travel.

Evenimentul de lansare al noului brand a avut loc la Hilton Sibiu, într-o ambianţa business-cocktail, găzduind totodată şi degustarea a patru sortimente de vin ale cramei Avincis: Domnul de Rouă Alb, Domnul de Rouă Roşu, Rose şi Sauvignon Blanc.

Noul brand lansat, Platinium Travel Management Solutions (Platinium TMS), vine în întâmpinarea nevoilor companiilor cu o gama completă de servicii turistice pentru călătoriile în interes de afaceri, garantând, astfel, cel mai bun tarif disponibil şi cel mai bun raport preţ-calitate-locaţie. Echipa dedicată de profesionişti asigură prin intermediul Platinium TMS cele mai competitive tarife pentru biletele de avion către orice destinaţie, cazări interne şi internaţionale cu tarife fixe negociate în baza unui număr minim de nopţi garantate anual şi acces la un sistem de rezervări online cu o baza de peste 150.000 de hoteluri. Prin programul “Platinium Benefits for Your Employees”, Platinium TMS oferă o gamă variată de destinaţii pentru vacanţele angajaţilor companiilor partenere, acordând discounturi preferenţiale.

Însă cel mai mare avantaj pe care îl aduce Platinium TMS companiilor este TDM (Travel Dată Management) – un sistem de raportare personalizată de travel prin instrumente de gestionare a bugetului de travel şi optimizare a costurilor, urmărind profitabilitatea companiilor partenere.

Companiile care implementează Platinium TMS beneficiază de avantaje suplimentare speciale: tarife preferenţiale, gratuităţi pentru organizatorii deplasărilor în grup sau facilităţi de plata în rate. De asemenea, prin intermediul noului serviciu de corporate travel sunt facilitate transferurile, asigurările de călătorie şi închirierea mijloacelor de transport solicitate în diferite destinaţii. Totodată, Platinium TMS asigură asistenţă 24/7 pentru situaţiile de urgenţă.

Completând gama de servicii oferite, Platinium TMS asigură şi organizarea unei game variate de evenimente corporate: congrese, programe educaţional-medicale, evenimente PR, şedinţe de vânzări, şedinţe de marketing, conferinţe cu experţi din diferite domenii, programe de incentivare.

Misiunea Platinium TMS este de a oferi soluţii personalizate de corporate travel şi de a crea parteneriate avantajoase, prin optimizarea costurilor de travel ale companiilor. Mai multe informaţii despre beneficiile acordate prin intermediul Platinium TMS pot fi obţinute accesând www.platinium-tms.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

:)))

Acum 8 ani

astia muta prostituate de ici colo la produs? in En TRAMP=COCOTA/FUFA/C*RVA
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

CINE SUNT CEI 2 CARAGHIOSI DIN POZA?
Raspunde

:))))

Acum 8 ani

@ :))) Hahaha ... ce m-a amuzat comentariul tau care nu are nici o legatura cu articolul !! Pentru cultura ta generala, Tramp in limba engleza inseamna in primul rand \"calator\", \"vagabond\", hai-hui\"... Bine ca stii si tu ce inseamna \"tramp\" in argou.. De Nissan Pajero ai auzit? Stii ce inseamna \"pajero\" in spaniola in argou????
Raspunde

un calator

Acum 8 ani

Eu ma consider jignita de comentariul dvs. stimabile :))) (IP 109.99.53.124). Calatoresc de aproape 10 ani cu aceasta firma si spre surprinderea dvs. nu sunt nici cocota, nici prostituata. Nu am asistat niciodata la astfel de transporturi. Dimpotriva, este o firma serioasa ce se straduieste sa ofere servicii de calitate la preturi accesibile si pentru buzunarele platitorilor de taxe si impozite. Probabil nu cunoasteti decat limbajul de argou si asta explica limbajul si comentariul dvs. Felicitari Tramp Travel si succes pe mai departe!
Raspunde

client

Acum 8 ani

Eu cu Tramp Travel nu mai calatoresc niciodata....
Raspunde

@2.

Acum 8 ani

Cred ca e domnul Tramp Travel cu doamna Happy Tour. Probabil ca tocmai l-au lansat pe domnul Corporate Travel, ceva neam cu primul domn Travel. Ca altfel nu pot sa-mi explic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus