Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Ce poti vedea si unde poti iesi de 1 Mai in Sibiu

Muzeul Astra a închis pentru ziua de 1 Mai sediile din Piața Mică, iar Teatrul Național ”Radu Stanca” nu a programat niciun spectacol la sediu. Și cu toate acestea, există câteva alternative pentru petrecerea timpului liber.

Începând de astăzi și până duminică, Bohemian Flow din Piața Mică găzduiește festivalul ”1 Mai Rock”. Astfel, după ora 21:00, îi veți putea vedea cântând pe următorii: VIRUS (thermo nuclear thrash metal/Anglia), DECEASE (thrash metal/Cluj-Napoca), EVERGREED (death metal/Sibiu), MALPRAXIS (brutal death metal/Cluj-Napoca), SPINECRUSHER (hellish deathrash metal/Bucureşti) și KAMEN (thrash metal/Bucureşti). Prețul unui bilet este de 30 de lei.

De la ora 21:00, în sala studio a Casei de Cultură a Sindicatelor este programat spectacolul ”Scrisori de dragoste către o prințesă chineză”, după Matei Vișniec, în regia lui Cristi Juncu. Prețul unui bilet este de 10 lei.

În Palatul Brukenthal, Cabinetul de Stampe, puteți admira expoziția ”Expresie în linie și culoare”. Iar la Galeria de Artă Contemporană puteți vedea expoziția fotografului ceh Josef Koudelka - "Invazie 68 Praga".

”În perioada 1-4 mai 2014 expoziţiile Muzeului Naţional Brukenthal vor fi deschise pentru public în intervalul orar 10:00-18:00 (casa de bilete se închide la ora 17:15). În cadrul Muzeului Naţional Brukethal pot fi vizitate următoarele locaţii: Palatul Brukenthal – Galeria de Artă Europeană, Casa Albastră – Galeria de Artă Românească, Muzeul de Istorie Casa Altemberger, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de Vânătoare, Galeria de Artă Contemporană”, au transmis reprezentanții Muzeului Național Brukenthal.

De partea cealaltă, în perioada 1-4 mai Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA va fi deschis în intervalul orar 10:00-18:00.

”Vor putea fi vizitate interioarele gospodăriilor, iar datorită lucrărilor de reabilitare a aleilor care se desfăşoară în această perioadă, tarifele de vizitare nu se vor schimba comparativ cu perioada de vară a anului trecut. În 1 mai Galeriile de Artă Populară şi expoziţiile de la Casa Artelor (Piaţa Mică nr. 21) şi Casa Hermes (Piaţa Mică nr. 11) vor fi închise. Acestea vor putea fi vizitate însă, în perioada 2-4 mai, în intervalul orar 10:00-18:00”, au transmis și reprezentanții CNM Astra.

Și Grădina Zoologică este deschisă de 1 Mai, până la ora 19:30.

Sursa foto: Pagina oficială de Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus