Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Interviu. Raluca Turcan: Sibiul merita un europarlamentar de-al locului. PDL, singurul partid care il poate da (PE)

Deputatul PDL, Raluca Turcan, face o comparație, în cadrul interviu, între listele democrat-liberalilor și cele ale altor partide: ”Există o diferență uriașă între candidații propuși de PDL și cei  altor partide. PDL vine cu profesioniști și cu un sibian, ceilalți vin cu rude și prieteni, oameni care nu s-au identificat cu proiecte concrete în folosul cetățenilor”.
 
Reporter: Stimată doamnă deputat, Raluca Turcan, deşi nu candidaţi, vă implicaţi activ în campania pentru alegerile europarlamentare. De ce depuneţi acest efort?
Raluca Turcan: Nu este efort. Este dedicare. Cred în valorile europene și vreau ca oamenii să înțeleagă corect miza acestor alegeri. România are nevoie de oameni profesioniști, puternici și implicați în Parlamentul European. Sibiul merită un parlamentar european. PDL este singurul partid care poate da sibienilor un parlamentar european, pe Daniela Cîmpean. Există o diferență uriașă între oamenii propuși de PDL și candidații altor partide. PDL vine cu profesioniști și cu un sibian, ceilalți vin cu rude și prieteni, oameni care nu s-au identificat cu proiecte concrete în folosul cetățenilor.
Reporter: De ce ar avea sibienii încredere în candidaţii PDL la europarlamentare?
Raluca Turcan: Numele şi cifrele sunt grăitoare! PDL propune persoane respectate care pot reprezenta cu succes interesele României la Bruxelles:
Theodor STOLOJAN - s-a impus la nivel european în combaterea evaziunii, a fraudei şi în susţinerea parcursului european al Republicii Moldova. A contribuit decisiv la elaborarea legislaţiei europene care să prevină o nouă criză economică.
Monica MACOVEI - este cel mai eficient europarlamentar român! Are 40 de legi votate ca Raportor al Parlamentului European, mai mult decât toţi cei 16 europarlamentari ai PSD şi PNL la un loc. Monica Macovei a elaborat Directiva privind confiscarea averilor ascunse de infractori pe numele acoliţilor. 
Marian Jean MARINESCU - a fost desemnat europarlamentarul român cu cea mai bună activitate şi a primit titlul de “Europarlamentarul anului 2014” la categoria “cercetare şi inovare”. A contribuit hotărâtor în extinderea perioadei acordate României pentru a folosi fondurile europene, ceea ce aduce proiecte noi, locuri de muncă şi dezvoltare locală. Prin muncă sa, România a evitat pierderea unor fonduri de miliarde de euro.
PDL oferă însă Sibiului un avantaj unic. PDL propune pe lista un sibian, pe loc eligibil, pe Daniela CÎMPEAN. Daniela Cîmpean are o experienţă profesională de peste 15 ani ca avocat, dar are şi experienţă politică. În calitate de prim-vicepreşedinte al PDL Sibiu şi consilier judeţean s-a implicat în numeroase proiecte ale comunităţii locale. Am certitudinea că sibienii vor fi reprezentaţi bine de doamna Cîmpean. 
Pe listele celorlalte partide candidează rude şi neveste, ceea ne nu o să vedeţi la PDL niciodată! Noi nu trimitem oameni la shopping sau la îmbogăţit– noi trimitem oameni care să muncească pentru România! Noi nu aşteptăm de la ei bani pentru clientela de partid sau pentru sponsorizarea campaniilor din ţară, noi aşteptăm proiecte care să fie votate la nivel european, le cerem sprijin pentru absorbţia fondurilor europene pentru educaţie, sănătate, drumuri, agricultură şi crearea de noi locuri de muncă.
 
Reporter: Care sunt principalele obiective ce vor fi atinse de candidaţii din echipa dumneavoastră?
Raluca Turcan: După cum aţi văzut, lucrările la autostrada Sibiu-Pitești continuă doar pe blogul domnului Şova şi pe hărţile desenate de Guvernele Ponta 1, 2 şi 3. România riscă să piardă banii europeni pentru acest tronson de autostradă. Odată cu pierderea acestor bani, riscăm să pierdem şi investitorii străini din această zonă.
Candidaţii pentru alegerile europarlamentare s-au angajat să sprijine atragerea fondurilor europene pentru antreprenori, pentru IMM-uri, pentru autorităţile administraţiei publice locale, fonduri cu care vor putea fi create locuri de muncă pentru cei aproape 10.000 de şomeri din judeţul Sibiu.
Bani europeni sunt și pentru educaţie – de la fonduri pentru burse, până la proiecte pentru meditarea copiilor din anii terminali, și pentru dezvoltarea satelor şi comunelor, pentru construcţia de spitale şi dotarea cabinetelor medicale. Noi le-am cerut parlamentarilor noştri de la Bruxelles să aducă aceşti bani acasă. Să aducă bunăstarea europeană în fiecare casă, în fiecare şcoală şi în toate saloanele de spital. 
Banii europeni nu vin singuri, nu vin în timp ce deputaţii PNL sau PSD vizitează Parlamentul European ca simpli turişti.
 
Reporter: Vă rugăm, în încheiere, să adresaţi un mesaj sibienilor!
Raluca Turcan: Dacă PSD şi PNL au voinţa de a aduce impozite în fiecare casă, facturi scumpite în fiecare casă, şomaj şi minciună în fiecare casă, PDL poate aduce Europa în fiecare casă, poate impune respectarea statului de drept, a drepturilor fiecărui român în ţară şi în străinătate. PDL poat readuce încrederea şi bucuria de a fi român. Noi nu scriem pe afişe: „suntem mândri că suntem români”, ci prin munca noastră ÎI FACEM MÂNDRI PE ROMÂNI DE FAPTUL CĂ SUNT ROMÂNI! 
Atât timp cât europarlamentarii români vor fi oameni integri şi muncitori, toţi românii vor avea de câştigat. Toate acestea sunt bune motive ca sibienii să dea sprijinul pe 25 mai listei PDL, care este o listă europeană, nu una de familie!
 
P.E. - publicitate electorală

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

30 comentarii

locuitor cartier lazaret

Acum 8 ani

te au votat toti pensionarii cand s-au minunat ca le treci pragu casei in campanie si de atunci la revedere. stam aici intrun noroi de nedescris. strazi de pamant aproape in tot cartierul lazaret pe care cu mandrie il reprezinti. nicio sansa de asfalt si de civilizatie. sa nu mai candidezi ca si asa nu faci nimic don\'soara
Raspunde

dreptate

Acum 8 ani

nu o laud ca nu a fact nimic pentru sibiu ,dar in comparatie cu ceilanti parlamentari de se dau de sibiu este mai vocala si o mai vezi pe sticla televizorulu,voi astia de la pdl de ce nu ati votat la conducere un sibian [bicher ] cel putin acesta mai sprijina singuru sport ramas de performanta in sibiu [baschetu ] sdi aia cu lazaretu strazi de pamint mai taie din coada ca de nu venea ,johannis primar nu aveati nici o sansa ,s-au ai uitat ca pina nu de mult nu era nici canalizare si cismeaua de apa era la coltu strazi ,vezi ca ai un parlamentar care este de 25 de ani la cascaval si este si jupinu judetului si nu a miscat un deget pentru cartieru vostru
Raspunde

Minciuna marca PDL!

Acum 8 ani

candidat eligibil pe locul 18 pe lista PDL??? singurul candidat sibian 100% e Diana Pavelescu locul 2 pe lista Forta Civica !! atentie cui acordati increderea si votul dragi sibieni !!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

3, Corect. pdl-ul e pe lista dna-ului în așteptare, pmp-ul e băgat de către băsescu în fundătura udrea, pnl-ul partid de curve politice care încearcă să parvină prin imaginea lui Iohannis, psd-ul partid de hoți și bandiți comuniști rusofili. Forța Civică pare cea mai decentă alegere, nu numai că avem un sibian acolo, dar e și MRU, personaj onorabil, în fauna politică românească.
Raspunde

gogu din rampa

Acum 8 ani

Partidele lui Basescu sa dispara cu totul!!!!!!!!!!Praful sa se aleaga de ele.Au taiat pensii si salarii.Sa le fie rusine!!!!!!!!!!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, Gogule, da\' de ce nu vă dă înapoi partidele lu\' ponta, dacă -s așa tari? Fraiere, dacă nu tăiau ăia, atunci, era vai de capu\' nostru. Oricum, se pare că n-a fost chiar aşa grav, văd că ești bine mersi, pe bloguri...
Raspunde

misu

Acum 8 ani

Oare cat mai poate sa minta aceasta individa teleportata din fundul moldovei in mijlocul civilizatiei? Forta Civica are singurul candidat sibian cu sanse. LOCUL 2 pe lista, pe Diana Pavelescu!!! in rest, nu sunteti capabili sau nu aveti oameni capabili pe care sa ii puneti pe un loc eligibil. si DIANA PAVELESCU va fi europarlamentar!
Raspunde

nedumerit

Acum 8 ani

Ce inseamna Europa in fiecare casa? O lozinca ce da bine la naivi, ca de obicei. Probabil ca Europa este in caselor lor de imbuibati si nesimtiti. In casele romanilor de rand in nici un caz. Doar saracie si mult dezgust pentru toata clasa politica. Eu sigur n-o sa-i mai sprijin pe nici unul prin votul meu. Sa se aleaga ei pe ei. Eu nu mai doresc sa fiu reprezentat de astfel de oameni. Niciodata, niciodata.
Raspunde

bucuresteanca

Acum 8 ani

Asta sta la mall in Baneasa toata ziua si si-a cumparat un interviu ca era prea mult sa vina pana Sibiu! Nu poate da nici europarlamentar PDL pentru ca singurul candidat din Sibiu e la ani lumina de cei care vor fi alesi... STOLOJAN, MACOVEI si altii care delireaza! In primul rand e lipsa de respect sa MINTI in halul asta si in al doilea rand e lipsa de respect sa nu puneti un candidat din SIBIU in primii 5! V-am dat voturi de fiecare data crezand ca veti face ceva pentru Sibiu! De 7 ani nu mai reprezentati Sibiul!
Raspunde

B.Utoru

Acum 8 ani

Ştiţi cum i-a zis Băsescu Ralucăi Turcan într-un interviu dat recent la un post TV? GHIDUŞE! Proaste gusturi, chiorule!
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

aceast doamna bloda moldovanca sa taca din gura si sa vorbeste pi la foltiseni!nu la sibiu cind ati taiat pensii si salarii cu boc-base-udrea-riti-roberta-paula vass ati tacut ca ....,da asa e in opozitie
Raspunde

oli

Acum 8 ani

va urasc scursuri basiste. bogate pana peste poate cu un tupeu scarbos. va doresc numai ce e mai rau. hai sictir cu europa voastra.
Raspunde

Lilu

Acum 8 ani

Exact pe asta se bazeaza toti politicienii: pe taranii pe care-i cumpara ieftin. Cei de la oras, care au cate ceva in cap, refuza sa mai mearga la vot, si ajung mediocrii si \"suficientii\" sa decida...
Raspunde

gand

Acum 8 ani

ce cosmetizata esti in poza :)
Raspunde

LILI

Acum 8 ani

ESTE PENIBILA RAU ACESTA CIUDATA FAPTURA, CARE NICI MACARA NU NE REPREZINTA PE NOI SIBIENII....CI PE CEI CARE MULG BANII SIBIENILOR. NE.ATI MANCAT VIATA CU pdl UL SI PENTRU ASTA SPER SA PLATITI MORAL SAU SPIRITUAL!
Raspunde

mosu

Acum 8 ani

sa fim seriosi ,nu santeti inca lamuriti cu partidele de interes a lui base. PDL si pMP doua partide pacalitoare , cat despre teleportata asta cara se crede Sibianca sa isi vada de treaba ca minte ca si mentorul ei base
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Oita turcana, daca 3 iti zic ca esti beat, meri si te culca-n fenea ta...Aici traba ARDELENI sanatosi, cu pita, slana si palinca, nu posete plimbate...
Raspunde

gigel

Acum 8 ani

Comico-tragic, doamna deputat are dreptate. PDL are cea mai buna lista pentru europarlamentare, fara neveste. Va doresc succes.
Raspunde

cetateann

Acum 8 ani

Cati frustrati isi dau cu parerea aici. \"Traba ardeleni cu pita si slana\"?? Ramai tu in secolul 16 \'ntelegentule! Nevasta lui Ponta care se viseaza europarlamentar de Sibiu o fi ardeleancaaaa? Vai de capul vostru
Raspunde

Akira

Acum 8 ani

Cat cinism si dezinformare in comentariile voastre. Se observa ca e campanie electorala. Sunt un simplu cetatean al Sibiului si cred ca toti ar trebui sa stiti ce vorbiti, daca tot doriti sa va exprimati parerea...macar sa fie argumentata. In primul rand un parlamentar nu repara strazile ci face legi in interesul tuturor cetatenilor si reprezinta interesele cetatenilor pe care ii reprezinta in parlament!!!!! Doamna Turcan e singura care a prezentat problema Liceului de Arta in Parlament si tine audiente, nu mai vorbesc despre legile pe educatie care le-a adoptat fiind chiar in opozitie. Restul isi tin usile inchise! Inainte sa votati, informati-va si fiti atenti cui ii acordati PUTEREA! Felicitarile mele dna deputat!
Raspunde

ha ha

Acum 8 ani

la eurovision a castigat o transa ,la pdl la fel.cand i tzi lasi barba botoxato.?mai poate stolo sa te sustzina tupeisto
Raspunde

Vasile

Acum 8 ani

Pentru că este o mică dezbatere aici, întreb și eu: Cine e această dna Pavelescu și ce a făcut ea în ultimi 5 ani? De Mihai Răzvan Ungureanu știu că e un fost mare UTC-ist și PCR-ist, apoi trădător de liberali, mare băsist și acuma vrea și el ceva fără băse... Când votăm ”noutăți” ar trebui să știm ceva mai mult, că așa o ajuns și Turcan, din pupila lui Stolojan, mare deputat de Sibiu. Și ca să nu fie curiozitatea prea mare, nu sunt mulțumit de nimeni total, dar până acum Crin Antonescu și PNL o făcut opoziție reală la Băsescu și tot el este singurul care poate face opoziție reală la psd... Iar ca votant al lui Iohannis, faptul că e în această parte îmi convine de minune.
Raspunde

Vasile

Acum 8 ani

Am revenit, deoarece unii chiar ne cred proști. Păi candidatul de la Sibiu de pe lista pdl-ului este pe locul 18... Cucoana asta crede că o să obțină peste 50% din voturi pe țară... După ce ne-o făcut praf cu băsescu al ei, acuma vine cu minciuni din astea. Măi dar asta-i chiar culmea, te mint și nu au nici o problemă.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Vasile, tu ești comediant??? Crezi că e suficient să faci opoziție la unul și să-l lingi în fund pe celălalt și apoi să-i schimbi între ei??? Asta e menage a trois de cea mai joasă speță. Bleah! Păi, Ungureanu e fată mare pe lângă ăștia, zău așa.
Raspunde

dan

Acum 8 ani

echipa pdl la momentul de fata este cea mai buna echipa ! se vede ca uni oameni sunt dezinformati total....deaia merge asa bine tara din cauza acestor indivizi care sustin anumite partide politice pt mancare ! sunt a politic dar vad ce e in jur! deschideti ochii pana nu vedeti rosu de sus pana jos si liste de famili peste tot pt interese personale ! nu va uitati numa la televizor si inghititi tot ce se spune agolo ...majoritatea televiziunilor sunt cumparate ! va doresc succes si sa mergeti la vot sa votati cu cine credeti voi ca e mai bn !
Raspunde

Mir

Acum 8 ani

Masinarea de comentarii neo stalinista functioneaza excelent in cadrul PSD-ului. Sa ii transmiteti Dacianei ca am vrea sa o vedem la Sibiu in audiente, nu la raliu cu Mickey Mouse. Forta Civica? Partid care nu va face pragul parlamentar dar viseaza presedinti si europarlamentari. PNL? Neveste, logodnice, frati si surori. PDL? Monica Macovei, adica mai multe legi europene decat toti europarlamentarii romani la un loc! Ai grija ce alegi, romane!
Raspunde

Minciuna si neadevar !!

Acum 8 ani

PDL nu are nici o sansa sa trimita un europarlamentar de la Sibiu !! candidatul PDL din Sibiu e pe locul 18, iar PDL va obtine maxim 6... Singurul candidat eligibil pe lista este de la Forta Civica,numarul 2 pe lista partidului dupa MRU !!! acum..voi decideti cui dati votul....
Raspunde

brasoave

Acum 8 ani

Votati Diana Pavelescu /Forta Civica /Mihai Razvan Ungureanu singura sibianca cu sanse reale si nu veti fii dezamagiti.O figura noua,un partid nou,un presedinte care nu a dezamagit.Diana Pavelescu va face cinste SIBIULUI.
Raspunde

@iasoave

Acum 8 ani

Diana Pavelescu este sfanta ca se fu_te dumnezeieste.
Raspunde

gogu

Acum 8 ani

Ceva mai inteligent n-a putut declara doamna, decat sa incheie cu sloganul PDL-ului: Aducem Europa in fiecare casa. Avand in vedere ca mancam de la supermarket, ne imbracam de la second-hand, Europa e deja in fiecare casa, nu mai trebuie sa se opinteasca PDL-ul ca sa ne-o aduca!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus