Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cindrea la Turnul Sfatului TV: Cu cel putin o parte din PNL vom reface USL! (VIDEO)

Președintele Consiliului Județean și al PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a declarat la Turnul Sfatului TV că o parte din primarii PNL din Sibiu susțin ideea reînfințării USL. Cindrea a spus că a rămas prieten cu liberalii mai ales după ce ”mănânci pâinea neagră a unei campanii și alergi zeci și sute de kilometri”. ”Eu cred că cel puțin o parte din PNL va veni înapoi. Simt asta din discuțiile pe care le avem cu primari, aleși locali, oameni care sunt dezorientați, nemulțumiți, care doresc să continue USL-ul, care își doresc să realizăm împreună gândurile pe care ni le-am propus. (...) Cu Mircea Cazan am avut discuții. Și în noaptea alegerilor am avut discuții și am purtat, așa, cel puțin niște mesaje scurte. Dacă eram împreună, în Sibiu, 32% cu 18%, aveam 50%. Gândiți-vă că era un semnal puternic și puteam fi împreună”, a declarat Cindrea.

Liderul PSD a mai spus că îi pare rău că ”din cauza a unu, doi oameni” să dispară USL. ”Noi, la nivel local, am avut o relație excepțională, în continuare vicepreședintele CJ este de la liberali, toți directorii ca provin din zona liberală sunt în funcție și mi-ar părea rău ca această echipă să se destrame pentru că acolo, unu, doi oameni au crezut că le va fi mai bine politic dacă se rup din USL. Inclusiv Klaus Johannis, inclusiv Crin Antonescu au greșit când au luat această decizie, pentru că oamenii și-au pus speranța în noi”.

Întreaga emisiune în care a fost invitat președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, o puteți vedea aici:

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

ponta

Acum 9 ani

sa o sugi cindreo cu alianta ta cu tot
Raspunde

ALEX

Acum 9 ani

faceti ceva cu scaunele alea oribile!puneti o canapea.
Raspunde

me

Acum 9 ani

Vor sa arate ca cele de la gandul online tv... Te doare spatele astia nu sunt citavi
Raspunde

:)

Acum 9 ani

Interesant, ați cerut cititorilor să vină cu întrebări și voi ați discutat ce ați vrut! Nici o întrebare referitoare la drumurile recepționate acum un an și care sunt praf! Păi ce, sunteți proști să vă puneți rău cu tătucul!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Cum morții mă-sii reușește ***ul ăsta s-o frece voios în continuare, după ce toată viața lui a făcut labbaa și iar labbaa ?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Cum morții mă-sii reușește cãcatul ăsta s-o frece voios în continuare, după ce toată viața lui a făcut labbaa și iar labbaa ?
Raspunde

@iozef

Acum 9 ani

are mâna formata :)
Raspunde

Liberal

Acum 9 ani

Chiar daca nu v-am avut la suflet acum trebuie sa fiu cu voi - Nu pot ramane cu Antonescu si Iohannis doua JAVRE politice, care ameninta cu Rusia, Putin si socialism in loc sa ne ameninte cu Merkel si lipsa de caracter din PPE
Raspunde

jalnic

Acum 9 ani

ba nul mai tot focalizati pe postu si lasatil sa 0si faca marile proiecte ,alea cu spitalu regional drumuri si infrastuctura la sate ,a cheltuit in asrea 4 saptamini bugetu ,bani pe care facea vreo 15 canalizari si nodernizari la vreo 5 sate cu peimari rosii de la satele lui ,ba proiecte si locuri de munca nu de pus s-a rupa afisele cu pnl ,si ce faci ia posterele cu daciana dragostea mea de pe reclame s-au teai molipsit ca si tu ai stat pe postere inca o luna dupa alegeei apucate de lucru ca mai ai 2 ani si nu ai reusit s-a vopsesti nici gardu spitalului ,s-au nu vezi ,johannis in 2 ani 100 de strazi de la a la z +3 viaducte modernizate +pasaju de la gara turnisor ,daca nu te pricepi nu mai baga strimbe la proiectu spitalului nou si ajutal pe johannis ,ca nu face spitalu pentru el este un bun pentru comunitate teai folosit de johannis s-a ajungi jupinu judetului cu sigla usl tu ai facut numai rau sibiului sijudetuluifar 2ani trece repedesi vei deveni un simplu pieton ca se va trezi si aia de la sate daca vor s-a traiasca civilzat daca nu ulite cu balega pe ele cismeaua la capatul ulitei si buda in fundu gradini ,si duminica la portita la o tira de birfa
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

PAPAGALU ASTA , N-A FACUT NIMIC DE CAND A VENIT...VORBE GOALE SI ATAT...NU MERITA NICI MACAR SALARIUL MINIM PE ECONOMIE
Raspunde

.

Acum 9 ani

deci va rog cumparati alte scaune pentru emisiuni, mi se par asa inconfortabile, imi pierd cumpatul uitandu-ma numai la voi cum stati :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus