Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Record greu de batut: cu permisul suspendat, a lovit doua masini de Politie si a fugit de sub nasul agentilor

Un șofer de 27 de ani i-a năucit până și pe agenții de la Poliția Rutieră. Tânărul, la volanul unui Mercedes, a fost oprit azi-noapte în cadrul unui control de rutină, pe strada Mirăslău. În timp ce polițiștii îi verificau actele și tocmai realizau că șoferul are permisul suspendat, acesta a demarat în trombă, încercând să fugă de la fața locului. În graba sa, a lovit mai multe mașini parcate, inclusiv un Logan al Poliției Rutiere care se afla în misiune.

Agenții s-au urcat imediat la volan și au încercat să-l prindă din urmă, însă tânărul, aflat la volanul unei mașini mult mai puternice, a reușit să scape. Mașina sa a fost dată în consemn și s-au constituit imediat filtre de Poliție.

„Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Sibiu au procedat la informarea Dispeceratului şi darea în consemn a autoturismului, plecând în urmărirea acestuia. Au fost constituite filtre pe DN 1/DN 7 şi pe DJ 106 D, întrucât autoturismul a fost observat de un echipaj de poliţie pe bulevardul V. Milea. Deşi echipajele poliţiei au plecat în urmărirea acestuia, nu s-a reuşit prinderea lui”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Totuși, autoturismul dat în consemn a fost observat de un echipaj de poliţie în localitatea Cisnădie, în parcarea unui imobil, iar la vederea echipajelor de poliţie, conducătorul a demarat din nou. A avariat și de această dată încă o autospecială a Poliţiei, precum şi alte două autoturisme parcate, după care echipajul a plecat din nou în urmărirea autoturismului.

Pe DJ 106 D, la aproximativ 600 de metri după ieşirea din localitatea Cisnădie, pe fondul vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei și a intrat într-un stâlp, după care s-a răsturnat în șanț. Din fericire pentru el, a scăpat aproape fără zgârieturi.

Șoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar este acum cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat şi distrugere.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Cruise Tomica

Acum 9 ani

Ba esti nebun? Misiune Imposibila 9
Raspunde

ion

Acum 9 ani

conducea fara carnet .. stupid oricum stiau cine este (s-a legitimat) ce sens a avut fuga? .. foarte stupid
Raspunde

vâlcean

Acum 9 ani

Junii Sibiului. Tradiţiii şi obiceiuri multimilenare.
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

@3.: - Bai gunoiule de trol sibian care te numesti vâlcean, de ce nu ai curajul sa-ti arati IP-ul? Nu mai bagati in seama asa-zisii valceni, vor numa sa creeze conflicte pentru a crea polemica si a-si satisface latura sadica si perversa.
Raspunde

@Andrei

Acum 9 ani

ejti dejtept , prostu dreaqu !
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Bine ca esti tu destept agramatule
Raspunde

hahaha

Acum 9 ani

Tulai, prosti mai sunt toti cocalarii astia de cisnadie cu masinile lor de 5 bani.
Raspunde

Desteptu

Acum 9 ani

Si ce o sa-i faca? Avea Mertzan, deci e cu bani. Va lua poate dupa cativa ani cateva luni cu suspendare,... In alte tari ar fi fost aia ultima zi a lui in viata, in alte tari ar fi luat interdictie pe viata de a conduce o Masina..
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

ia maxim 6 luni cu suspendare...dupa care iar e la volan...daca mai e si din Cisnadie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus