Sâmbătă,
13.08.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Johannis il exclude din planurile dreptei pe Basescu . ”Nu lacrimez usor. Voi rezista”

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Johannis, a declarat astăzi, la Târgu Mureş, la finalul reuniunii regionale a formaţiunii politice, că unificarea dreptei se va face fără Traian Băsescu, subliniind că nu va avea loc o alianţă cu Partidul Mişcarea Populară (PMP). ”Nu vom face alianţă cu PMP. Nu ne interesează, noi facem unificarea dreptei, fiindcă aşa dorim noi, din Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal. Această unificare a dreptei nu se face, în niciun caz, pentru Băsescu, nu se face împotriva lui Băsescu, se face pur şi simplu fără Băsescu”, a declarat Johannis, citat de Agerpres. 
Întrebat dacă va fi pus în fața unui moment de genul ”dragă Stolo”, Johannis a explicat că PNL și PDL vor avea un candidat unic. ”Noi vom avea candidat unic, care va fi propus şi de PNL şi de PDL, dar acum, cum sunt în campanie internă pentru preşedinţia PNL, vorbesc mai mult de PNL, dar vă garantez că acelaşi candidat va fi susţinut şi de PNL şi de PDL (...) Nu am înclinaţii spre dramaturgie şi nici nu lăcrimez uşor. Voi rezista”, a afirmat Johannis,.
Liberalul şi-a exprimat convingerea că PNL şi PDL vor avea un candidat puternic la Preşedinţia României, care va reuşi să capaciteze alegătorii să voteze pozitiv şi ”nu pentru a alege răul cel mai mic”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

15 comentarii

@joseph

Acum 8 ani

Ceilalti au avut niscaiva martiri ai idealului de unire a Transilvaniei cu Regatul. Separatistii de acum - nada, canci ! Ce zici , te autoincendiezi daca iti donez vreo doi litri de benzina ?
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

1, Vlah barbar, ce să-i ceri... Cehia și Slovacia s-au separat fără martiri, certuri și scandal. Oameni civilizați, deh, nepotrivire de caracter cum s-ar zice. Dar dacă tot vrei dramatism, de ce nu te perpeleşti tu nițel, dacă tot ești posesor de benzină?
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Existã dictionar ceho - slovac, nu doar istorie, etc. diferite. S -a editat si un dictionar moldo roman. Unii doresc si transilvano -roman (vlah) .Mai greu cu definirea :Ardealul nu contine Tara Oltului, Banatul, Crisana Maramuresul. Transsyvania e...dincolo de padure ! Secesionismul din ratuiuni culturale e o dovada a lasitatii si a lenei demne de dispret. Din fericire opiniile sunt libere !
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Dar unionismul bazat doar pe aceleaşi raţiuni culturale ( puţine şi alea) în ce categorie intră, domnule liberal? Apropos, mai studiază puţin geografia istorică sau istoria geografică, o să ai nişte surprize.
Raspunde

@ joseph

Acum 8 ani

Tu nu esti tot vlah, ca parca ziceai ca nu esti sas sau esti unul din ala civilizat prin lins de dosuri austro-ungare?
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Aici nu e vorba de ce sânge îți curge prin vine, ci de cum anume te raportezi la suma valorilor educaționale ale unui grup de oameni. Eu sunt român, pentru că trăiesc în România, dar nu mă regăsesc în modul comportamental vlah. Ca să nu mai vorbim de faptul că a deschide o discuție pe tema formării poporului vlah e o altă cutie a pandorei, pe care iluștrii noștri istorici nu i-au dat de cap nici în ziua de azi. Oricum, privirile astea aruncate înapoi, n-aduc prea mare folos.
Raspunde

@ joseph

Acum 8 ani

Prin vene curge sangele, pupicuristule, pe vine stai tu cand dai limbi in basanaul sasului -sef! Vai de capul tau, te mai dai si cult pe aici!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, tu după ce că ești prost, mai ești și foarte prost. \"VẤNĂ, vine, s. f. I. 1. Vas sangvin de diferite mărimi, care duce sângele de la organe și țesuturi la inimă; p. gener. (fam.) orice vas sangvin; venă (1). ◊ Expr. A-i îngheța (sau a i se slei) cuiva sângele în vine = a-l cuprinde pe cineva groaza, a încremeni de frică. 2. (Pop.) Fibră musculară; tendon, zgârci; mușchi. ♦ Vână de bou = cravașă făcută din ligamentul cervical posterior al boului; p. ext. baston de cauciuc folosit de cei care mențin ordinea publică, ◊ Loc. adj. Tare (sau bun) de vână = puternic, viguros. Slab de vână = neputincios, slăbănog. ◊
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

De unde, pânã unde, acceptiunea peiorativã a etnonomului \"vlah \" ? Din fericire fiecare se poate \"simti bine \" regasindu -se bovaric in tipuri de comportament non -self. Autonegarea e o tema de aprifindat. Afisarea unei autoafirmate superioritati e insã de prost gust. Mircea Bãsescu & Co.!
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Pentru 9. alzara (IP 5.15.226.230): \"De unde, pânã unde, acceptiunea peiorativã a etnonomului \"vlah \" ? \"___Istoric VALAHIA, latineste Transalpina pe monede..Stema VALAHIEI pe Rathaus Ulm...interesant insa si semnificativ, NU Corbul (devenit vultur) cu Crucea Patriarhala in cioc, ci LEUL ROSU Bohemian al Imparatului Sigismundus de Luxemburg...Valah si Valahia nu era(u) niciodata pejorativ(e)...In Transilvania, insa, LOCO, era pejorativ, referitor la COMPORTAMENT si MENTALITATE...Insa si reversul trebuie examinat: in Valahia, \"RUMÂN\"= IOBAG...Asa ca depinde CE VREA FIECARE SA INTELEAGA...
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

E greu de explicat, alzara, mai ales unuia care nu știe unde se află Țara Oltului.
Raspunde

Mircea from JAIL!

Acum 8 ani

Se cam alege praful și de PMP și de clanul criminal și trădător de țară al bețivului chior de băsescu...tocmai ce l-au săltat pe mircea,fratele chiorului pt luare de mită și cârdășie cu țiganii interlopi ai lui bercea-mondialu...la PÂRNAIE CU TOT ACEST CLAN BĂSESCU ÎN FRUNTE CU MARINARU !!!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, Mircea, dragostea mea, diferența dintre Băsescu și tine e că uneori, lui Băsescu, îi mai trece beția, pe când prostia ta e continuă și ireversibilă. Faptul că fratele președintelui a fost reținut, e semn că de-acum NIMENI nu se mai în siguranță, și asta, lui Băsescu i-o datorăm. Așa că, de-acum, seara, când îți spui Îngerelul să nu uiți să-l pomenești și pe Băse.
Raspunde

@13joseph-băsăul

Acum 8 ani

Ești iremediabil de dobitoc,orb și băsist,nici acum,în al 12-lea ceas nu vezi faptul că serviciile și justiția vor să iese de sub monopolul și sabotajul chiorului băselu doar datorită presei nebăsiste care a scormonit adânc în această cloacă putredă portocalie,bașca mai pune presiune și factorul extern,deci ciocu mic băi slugă cu creierul șters...MUND ZU!!!
Raspunde

Brâncuși, vlah și gorjean pe deasupra

Acum 8 ani

Băi Georg și băi joseph! Când plecai eu, vă lăsai săraci și proști. Acum, când mă întorsei, vă găsii și mai săraci și mai proști.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus