Vineri,
12.09.2025
Ceata
Acum
17°C

Margarita

Ingrediente:

-Tequila

-Cointreau

-lime

-suc de lămâie

-sare de mare

Metodă de preparare:

Se adaugă două măsuri de Tequilla, una de Cointreau și una de suc de lămâie în shaker și se agită la un loc cu gheață zdrobită.

Pregătiți paharul prin frecare marginii cu o felie de lime proaspătă și apoi se scufundă marginea într-o farfurie plină cu sare.

Turnați amestecul din shaker în pahar și se servește.

Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/margarita_7103

Cointreau

Creat în urmă cu 130 de ani de către Edouard Cointreau în Angers, Franţa, reţeta secretă a Cointreau este aceeaşi şi în prezent, băutura franceză rămânând cel mai bun lichior de portocale din lume. Cointreau poate fi găsit întotdeauna în cele mai interesante şi elegante baruri, fiind alegerea multor barmani de top.

Cointreau este un lichior triplu sec produs în Saint-Barthélemz-d’Anjou, Franţa. Sursa băuturii Cointreau este coaja de portocală. Cointreau nu este doar o băutură aperitiv, ci chiar şi un excelent digestiv. Cointreau poate fi considerat atât un brand de triplu sec premium, cât şi o categorie unică de lichior.

Foto: archive.longislandpress.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 468

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus