Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Caravana Metropolis revine la Sibiu cu sase productii premiate la Cannes si la Berlin

Ajunsă la cea de-a III-a ediție, după două sezoane în care a strâns peste 130 000 spectatori, Caravana Metropolis – “Cinema în aer liber”, cel mai mare festival nomad de film din ţară, revine în Piața Mică din Sibiu, unde va rămâne în perioada 15 - 20 iulie.

Șase filme, dintre care două în premieră națională, vor fi proiectate de marţi până duminică, de la 21:30, pe un ecran gonflabil de 120 m² cu singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni.

“În condițiile în care cinematografele în aer liber și grădinile de vară au dispărut sistematic după anul 1989, numărul cinematografelor a scăzut, iar în unele orașe nici nu există săli de cinema, Caravana Metropolis urmărește facilitarea accesului publicului la film, diversificarea ofertei de petrecere a timpului liber și a ofertei de film, prin prezentarea unor la importante festivaluri internaționale de film, precum Cannes, Berlin, laureate la Oscar, Globurile de Aur sau la premiile Academiei Europene de Film, dar care nu se bucură de o atenție deosebită în sistemul tradițional de distribuție, filme europene și producții independente care satisfac cele mai pretențioase gusturi, dar și pe cele ale necunoscătorilor”, spun organizatorii.

Trailerul oficial Caravana Metropolis 2014 și trailerele filmelor sunt disponibile pe caravana.metropolisfilm.ro. Intrarea este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus