Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Campionatul Balcanic, o provocare pentru atleta Dana Loghin. Competitia se desfasoara in Romania dupa 12 ani

Atleta medieşeancă Dana Loghin va concura, în acest weekend, în proba de 3000 de metri obstacole, la Campionatul Balcanic pentru seniori, ce se va desfăşura la Piteşti.

România reintră cu această ocazie, după o pauză de 12 ani, în circuitul ţărilor selecte care organizează o competiţie de asemenea anvergură. Campionatul Balcanic vine la doar o săptămână distanţă de Campionatul Naţional de tineret şi seniori, care s-a ţinut tot pe stadionul “Nicolae Dobrin”. Naţionale la care sportiva de la CSŞ Mediaş a izbutit să câştige la proba de 3000 de metri obstacole două medalii, una de argint şi una de aur, oprind cronometru la 10 minute şi 13 secunde.

Faptul că România găzduieşte această competiţie de prim rang, performera din Mediaş doreşte să profite de această ocazie şi să-şi continue seria de rezultate pozitive, înregistrate în ultima perioadă. “Îmi doresc să ajung cât mai în faţă şi să confirm forma bună prin care trec. Este o şansă bună pentru mine, mai ales că Balcaniada se desfăşoară în România, şi mă simt pregătită să fac o competiţie mare”, a declarat Dana Loghin, pentru Turnul Sfatului.

La această întrecere vor participa sportivi din 15 ţări şi se va desfăşura în zilele de 26 şi 27 iulie, la Piteşti.

 

Sursă foto: contul de Facebook al sportivei

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus