Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Sova... "Johannis, un politruc ce face circ"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a declarat că Alianţa Creştin Liberală (ACL) şi Klaus Johannis au făcut ”circ” în faţa Guvernului comportându-se ca nişte ”adevăraţi politruci”. ”Toată ziua de astăzi cei din ACL, în frunte cu liderii lor, în frunte cu domnul Iohannis, au făcut circ, comportându-se ca nişte adevăraţi politruci. Am văzut de altfel că domnul Iohannis a recunoscut singur că a devenit politruc. Scena de dimineaţă, de la Guvern, a fost extrem de penibilă”, a afirmat joi, Dan Şova, într-o declaraţie pentru Agerpres.
În opinia sa ”marea teamă a PNL este ca primarii liberali să nu se revolte pentru că Johannis a predat PNL regimului Băsescu”. ”Este de râs să îl vezi pe cel care cu nonşalanţă a trecut de la o formaţiune la alta - domnul Iohannis - cum vorbeşte despre riscul de traseism politic, în urma adoptării OUG referitoare la statutul aleşilor locali. Este chiar scandalos să îl vezi şi pe cel care conduce un partid ce s-a consolidat ani de zile prin furtul primarilor şi parlamentarilor altor partide - domnul Blaga - vorbind de traseism. Domnul Johannis şi aliaţii săi trebuie să înceteze circul”, a arătat Şova. 
Câteva sute de persoane au participat joi la un miting organizat de ACL în Piaţa Victoriei, pentru a protesta împotriva proiectului de ordonanţă de urgenţă privind migraţia aleşilor locali.
La manifestare au participat preşedintele PNL, Klaus Johannis, şi al PDL, Vasile Blaga, dar şi lideri ai celor două formaţiuni: Teodor Atanasiu, Cătălin Predoiu, Andrei Chiliman, Sulfina Barbu sau Sorin Roşca Stănescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

21 comentarii

Hah

Acum 9 ani

Sova, omul cel mai prost din Romania, de fiecare data cand pleaca din tara, un tanar isi ia bacalaureatul. (Atat de prost incat nu face diferenta intre o organizatie etnica si un partid)
Raspunde

unu

Acum 9 ani

bai baietel vezi ca azi miine esti coleg cu felix motanu la rahova via jilava ,bai viitor penal tu nu esti nici cit un firicel de praf in fata lui johannis , fa o vizita impreuna si ial si pe seful tau copy =paste mergeti impreuna la bruxelles si vezi pe cine gaga in seama pe voi va lasa om foaier cu paznicu de la intrare si veniti de va laudati ca ati discutat cu un mare demnitarsi el de unde ca era ala de da cu aspiratoru ,ba daca nu ajungi la jilava pina la alegeri voteaza cu johannis ,fa ce a facut si mentoru tau cu gioana cind a votat cu basesecu ,ca uite asa poti sa-i iei locul si s-a ajungi sef ge partid ,dupa noiembrie date fata in casa ca poate te numeste si pe tine vreun purtator de vorbe goale ,va estefrica psd va bagat in panica ,se vede la disperarea lui aia de la antene si ponta tv ,au devenit jalnici si comici vestiti ai ecranului ,ba ala de il chema badea si mircea a ajuns rau de tot ce maimutarele face zici ca este clovnu ala de intra in pauze la circ ,ba punele la aia de la antene cite o bulina rosie pe nas si niste pantaloni zebrati si bufanti ,,ba ia scapat felix pripon de sub control ,si vorba aia ,cind stapinu nu este acasa joaca soareci pe masa ,dar nu va alarmati 10 ani trece repede si daca mai scrie 2-3 romane i se reduce din pedeapsa .pregatesteti o pereche de table si sah ca ai nevoie de ele ca este cam plictisitor la pripon
Raspunde

sibiu

Acum 9 ani

Adevarata surpriza din ședința Consiliului Local Sibiu a fost prezentarea voinței a 40.000 de sibieni privind modificare condițiilor de trafic rutier pe Calea Dumbrăvii. Voluntarii acțiunii au prezentat primarului si consilierilor taloanele prin care sibienii doresc sens dublu de circulație
Raspunde

Ana

Acum 9 ani

Cu ce-o fi gresit ma-sa de a facut asa un dobitoc? Are o singura idee dar FIXA! Alo, spitalul 3 sau 8!!!
Raspunde

Dambovita...

Acum 9 ani

TRANSILVANIA INDEPENDENTA ... de mitici ... si s-a terminat cu tot circul asta de Dambovita!!!!
Raspunde

Șova penalu

Acum 9 ani

Șova neagă că ar fi Dan Șova.
Raspunde

Syb

Acum 9 ani

Sova trompeta lui Ponta
Raspunde

GUSTAV

Acum 9 ani

@5 Ests cea mai grozava si corecta solutie , rezolva toate problemele.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

omu\' ori e prost informat ori e rau voit... iohannis nu poate fi considerat traseist politic pentru ca... fdgr nu este partid politic... este fundatie sau asociatie etnica...
Raspunde

aha

Acum 9 ani

Grupul Etnic German din România (în germană Deutsche Volksgruppe in Rumänien)
Raspunde

@3@5 @10

Acum 9 ani

@3Minunata actiune!! O sa semnam si pentru demitere! @5 Johannis este muult mai rau decat cei despre care vorbesti. S-a postat pe un scaun in strada Se incuie in primarie dispretuind cetatenii care l-au votat A inselat, a mintit, a falsificat, a furat, a luat mita, a vandut copii @10 Sunt multi consilieri FDGR asa ca este la fel ca un partid. Grupul Etnic German 1940 a fost declarat nazist, si dupa razboi Romania a fost obligata la fel ca toate statele să ia masura confiscarii averii acestor grupari fasciste. Confiscarea s-a înregistrat la cadastru pentru fiecare teren sau cladire. Cadastru se afla in subordinea primariei . În 1997 preotul Klein si Johannis primar au cerut si au declarat ca FDGR este continuatorul GEG Scopul urmarit a fost dus la indeplinire. Pe rand au furat case, licee, scoli gradinite din Sibiu si le-au dat Bisericii ev.fara ca aceasta sa fi fost vreodata proprietar. AZI NOI PLATIM CHIRIE Bisericii ev. PENTRU BUNURI CARE SUNT PROPRIETATEA ORASULUI Intrebare este de ce nu au inregistrat in CF ca proprietar FDRG sau GEG? De ce Johannis ca primar nu s-a opus ca Biserica ev.sa devina proprietar ? Ce bani primeste Johannis de la Biserica ev aici sau in Germania acolo in Wurzburg unde parintii (tinichigiu si casnisca) au o casa ca un palat. Daca va demonstra ca nu este adevarat ce am scris mai sus merita sa fie primar sau presedinte. Ma tem ca nu merita!
Raspunde

pentu 11

Acum 9 ani

Te informez eu, dezinformatule ca sa nu dezinformezi si pe altii...mama domnului Klaus Johannis a lucrat la Spitalul de Pediatrie Luther si a fost foarte apreciata de colectiv, iar acum, in Germania nu este casnica...este in pensie de varsta!!!!!. Informeaza-te daca habar nu ai. Nu denigra, doar ca sa faci rau omului.
Raspunde

flosc

Acum 9 ani

DA,cu mama, da restu??
Raspunde

DNA

Acum 9 ani

Heil Iohannis!Heil Iohannis!latra lingaii de curte ai sasului 6 case pe aici....ma tem ca sasul s-a bagat sau a fost bagat la inaintare de anumite cercuri malefice,fara ca el ,mare la stat dar prea incet la gandire,sa-si fi dat seama....und jetzt es ist Leider Zu Spat fur Chiolhannis!
Raspunde

bibi

Acum 9 ani

13, pai e simplu, asa cum cu mama e o minciuna la fel e cu restul, minciuni pe Banda rulanta, papagalule.
Raspunde

@15

Acum 9 ani

Las-o balta! Nu pot fi minciuni dovezi scrise si semnate de Johannis impreuna cu actele crise si semnate de Heins KLEIN preot al Bisericii ev. + consilier local , +preşedinte al Comisiei de organizare şi dezvoltare urbanistică Sibiu + presdinte FDRG adica GEG (nazist). Da ce spui, inregistratile din Cartea Funciara sunt false ? Eu spun ca esti unul de-al lor daca aperi furtul de case, scoli, licee, gradinite , minciuna, falsul si traficul de copii,
Raspunde

aha!

Acum 9 ani

Minciuni?Astea cifre, ale celui mai bun şi cinstit guvern.
Raspunde

aha!

Acum 9 ani

De linkul ăsta vorbeam mai sus ***www.nasul.tv/2014/08/31/ghid-practic-de-camatarie-cu-victor-viorel-ponta/
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

O, bietul domn primar! Scriam acum vreo cateva saptamani ca Dl. johannis va fi cautat de bube in cap! E imposibil sa nu i se gaseadca si lui ceva!!! Cand intri intr-un asa angrenaj, trebuie sa te astepti la ce e mai rau! Dar, daca a vrut putere... Cand te inveti cu puterea n-ai mai lasa-o din mana! Sa vedem ce va iesi in 16 noiembrie!!!
Raspunde

RO

Acum 9 ani

Pe linga ca sova este prost gramada mai este si nesimtit , adica are acele calitati care il fac un bun PSD-ist
Raspunde

alooo

Acum 9 ani

Unde a dispărut acest gentleman al transporturilor? A ieşit de vreo două ori cu nişte atacuri iresponsabile, de până şi \"ilieştii\" i-au dat cofeee break.Diplomat din necioplit şi înfumurat nu o să iasă niciodata!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus