Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cu permis de sase luni, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. Apoi a fugit

Un tânăr de 19 ani din comuna Cristian a ales să dispară de la locul unui accident pe care l-a produs marți seara în dreptul benzinăriei Aral, de pe strada Alba Iulia din Sibiu. Potrivit polițiștilor sibieni, tânărul a lovit o femeie aflată pe trecerea de pietoni în jurul orei 20:25, după care a părăsit locul accidentului. ”În urma activităţilor investigativ operative desfăşurate de către poliţişti, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Cristian, posesor al permisului de conducere din luna martie a anului curent”, se arată într-un comunicat al Poliției sibiene.
Femeia accidentată are 40 de ani și este din Cârța. ”A suferit fractură dublă, la ambele oase ale gambei drepte. În prezent este internată la secția ortopedie”, spun reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.
Tânărul din Cristian, găsit de polițiști la aproximativ două ore de la producerea accidentului, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. ”În prezent, conducătorul auto este cercetat penal cub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, mai arată reprezentanții Poliției sibiene.

foto arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 244

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

inca un copil prost cu masina. ala inca isi da cu mucii in freza si genereaza accidente cretine din propria lui inconstienta. De ce a fugit de la locul accidentului? sa-si asume responsabilitatea pt faptele sale!!
Raspunde

avem un nou dobitoc

Acum 9 ani

de ce sunteti rai? cum zic si fetele, prima oara nu se pune, dupa aia devine obisnuinta. asta e generatia care vine din spate si se uita la antena 3
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus