Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Sibiul gazduieste, ȋn premiera, Campionatele Nationale de culturism si fitness. Cei mai buni sportivi din tara vor fi prezenti

Campionatele Naționale pentru seniori și senioare la culturism, clasic bodybuilding, body-fitness și physique vor fi găzduite de Sala "Transilvania", mâine 6 septembrie, ȋncepând cu ora 10:00. Eveniment care reunește cei 77 de sportivi câștigători ai fazelor zonale, înscriși deja în concurs.

“Este pentru prima oară când organizăm Campionatele Naționale la Sibiu și sper ca acest eveniment să promoveze acest sport cât mai bine. Să atragă în sălile de culturism cât mai mulți tineri dorminici de mișcare și performanță. Țin să le multumesc în mod special organizatorilor, care au făcut eforturi atât materiale cât și personale, pentru organizarea acestui eveniment. Eu nu pot decât să mă bucur că, într-un fel sau altul, ei au repus Sibiul pe harta culturismului”, spune Gabriel Toncean, președinte FRFC.

Competiția este organizată de către Federația Română de Culturism și Fitness, în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu.

Sursă foto: www.glasul.ro

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus