Vineri,
04.12.2020
Partial Noros
Acum
10°C

Biroul electoral judetean pentru alegerea presedintelui, desemnat miercuri

08 Septembrie 2014 21:32

În pregătirea alegerilor pentru Președinția României, Tribunalul Sibiu anunță constituirea Biroului electoral de circumscripție județean Sibiu. Acesta este alcătuit din trei judecători ai instanței județene, magistrați care vor fi desemnați prin tragere la sorți. ”Aducem la cunoştinţa opiniei publice că miercuri, 10 septembrie 2014, ora 08.00, la sediul Tribunalului Sibiu, va avea loc desemnarea prin tragere la sorţi a celor 3 judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județean Sibiu”, se arată într-un comunicat emis de instanța sibiană.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

votant

Acum 6 ani

toata suflarea sibiana la vot s-a votam ,johannis ,care voteaza impotriva nu este sibian si are alte interese ,toata tara trezitiva este o sansa unica s-a scapam de cumetriile politice si de sifonatbani publici in investiti abracadabe ,vreti s-a circulati pe autostrazi adevarate si s-a umblati liberi in spatiu SENGHEN votati johannis ,daca nu tot la ajutoare alimentare de la ue si condusi de baroni si ciocoi de toate culorile
Raspunde

Serginio Alex

Acum 6 ani

Daca mai trage 2 giratorii facute cu Dpc si o autostada subterana,eu il votez.
Raspunde

Ana

Acum 6 ani

Este bine ce spune votantul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus