Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Turcan saluta votul parlamentarilor: cei care se gandeau sa treaca de la un partid la altul vor ramane fara mandat

Votul parlamentarilor prin care s-a respins ordonanța prin care aleșii locali au la dispoziție 45 de zile pentru a-și schimba, dacă vor, partidul a fost salutat de deputatul PDL Raluca Turcan. ”Ordonanța care suspendă o lege pentru 45 de zile,Ordonanța care încalcă normele statului de drept şi care este în vigoare doar datorită subordonării Instituției Avocatului Poporului de cate Victor Ponta a căzut la Camera Deputaţilor. Toți cei care se gândeau să treacă de la un partid la altul sau care au facut-o deja vor rămâne fără mandat”, susține Turcan într-un comunicat de presă.
În opinia deputatului PDL, ordonanța va avea efecte asupra votului la alegerile prezidențiale. ”Tentativa de furt a lui Ponta se va întoarce ca un bumerang împotriva lui şi a PSD. Toți românii de bună credință au o singură opțiune: Klaus Johannis președinte!”, a mai spus Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus