Miercuri,
04.08.2021
Partial Noros
Acum
20°C

Careul de asi de la Sibiu Open 2014. Potito Starace – Jason Kubler si Radu Albot – Pere Riba

Prima semifinală de la Sibiu Open ȋi pune faţă ȋn faţă pe moldoveanul Radu Albot şi spaniolul Pere Riba, favoritul 3 al competiţiei. Amândoi şi-au câştigat meciurile din “sferturi” fără să se ȋntrebuinţeze prea mult. Albot l-a demolat pe Victor Crivoi, cu un sec 6-1, 6-2. În timp ce Riba a tranşat la fel de categoric meciul ȋmpotriva italianului Flavio Cipolla: 6-4, 6-2.

În cealaltă “semifinală” se vor ȋntâlni Potito Starace (Italia), cap de serie numărul 7, şi Jason Kubler (Australia). Ambii oponenţi au avut meciuri dificile ȋn “sferturi”. Potito Starace a avut nevoie de trei seturi pentru a-l răpune pe bosniacul Tomislav Brkic: 6-1, 2-6, 6-3.

De partea cealaltă, Jason Kubler a mers cap la cap cu slovacul Jozef Kovalik, pe tot parcursul meciului. Primul set al partidei a avut nevoie de tie-break pentru a se decide câştigătorul setului. Australianul a arătat că are nervii mai tari şi şi-a adjudecat tie-break-ul la 4. Setul al doilea a avut acelaşi şcenariu, ambii jucători evoluând foarte bine pe propriul serviciu. În finalul setului, Kubler a devenit mai agresiv la retur, provocându-l pe slovac să-şi piardă serviciul. Setul doi terminându-se cu 7-5 ȋn favoarea aceluiaşi Jason Kubler. Victorie care i-a oferit australianului biletul pentru “semifinale”.

Cele două meciuri din “semifinale” se vor disputa mâine, ȋncepând cu ora 12:30. Primul meci va fi ȋntre Potito Starace şi Jason Kubler, apoi, după ȋncheierea partidei, va ȋncepe cea de a doua “semifinală”, Radu Albot – Pere Riba.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

sibiu

Acum 6 ani

Continua sifonarea banilor publici ai sibienilor cu acest turneu de la pănură.primăria da o grămadă de bani pentru cei 16 spectatori care asista la meciuri.
Raspunde

@sibiu

Acum 6 ani

banii sibienilor sunt sifonati la iasov,alba, bucuresti si am impresia ca esti unu care ai contribuit ca sa dai deconcentratele sibienilor la astia ptr, bani si functii si acum strigi in gura mare impotriva primariei ca sa induci lumea in eroare ca sa nu vada minarelile tale,banditule
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus