Marţi,
19.03.2024
Ninsori Usoare
Acum
1°C

A accidentat un pieton, chiar daca nu avea motorul pornit

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc ieri – un pieton a fost accidentat de o mașină care nici măcar nu avea motorul pornit.

Evenimentul a fost loc în localitatea Șeica Mare. Șoferul mașinii, un cetăţean german în vârstă de 75 de ani, a împins autovehiculul şi s-a urcat la volan, pe strada Valea Mare, fără să pornească motorul. Avea de gând să intre în Drumul Naţional 14 şi să scutească nişte combustibil, însă nu a luat în calcul toate variabilele. După aproximativ 50 de metri după ce şi-a pus maşina în mişcare, pentru că sistemul de direcţie era blocat, şoferului i-a fost imposibil să mai controleze autovehiculul şi a intrat pe contrasens. Un pieton circula pe partea carosabilă şi a fost lovit în plin de maşina care nu a răspuns la comenzi. „În urma evenimentului, pietonul, un localnic în vârstă de 41 de ani, a fost rănit grav şi se află , în prezent, internat în Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Conducătorul auto nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan, însă pietonul a avut un rezultat de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şoferului pentru vătămare corporală şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile producerii acestui eveniment rutier.

Foto: Arhivă
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

par@avion

Acum 9 ani

Probabil vroia sa ajunga la mitingul Baronului de Münchhausen,dar cu 10 lei primiti nu poti pune nici benzina suficienta.Pietonul a trecut pe la birt si a transformat cei 10 lei in lichide. PS:Aceasta postare e un pamflet si trebuie tratata cu un zambet.
Raspunde

SORU

Acum 9 ani

NICI O PIERDERE PIETONUL=UN DOBITOC P.S.: ASTA NU-I PAMFLET
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Pietonul este cordaciul mamei mele, așa că pentru familia mea este o pierdere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus