Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Investitii de 53.000 euro la Scoala Gimnaziala Slimnic

În 17 octombrie, la Şcoala Gimnazială Slimnic va avea loc inaugurarea noilor grupuri sociale din interiorul școlilor și a grădinițelor, realizate în cadrul unui proiect care a costat 53000 euro.

Lucrările demarate la 1 iulie, au fost finalizate la sfârşitul lunii august, iar de cele patru grupuri vor beneficia copiii de la Școala Gimnazială Slimnic, Școala Gimnazială Ruși, Grădinița Ruși și Școala și Grădinița Veseud.

„Finanțarea a fost posibilă datorită unui Global Grant – proiect Rotary International, realizat de Clubul Rotary Pfaffenhofen a.d. Ilm din Germania, a clubului Rotary Sibiu și a Fundației Rotary International”, spun reprezentanţii şcolii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

6 comentarii

uau

Acum 8 ani

sa inauguram buda cu fanfara ! :)
Raspunde

@uau

Acum 8 ani

Tu ești printr ăia care stau pe margine și mănâncă semințe și mai beșesc din când în când câte un cuvânt? Chiar nu e bine niciodată când se face ceva?
Raspunde

*

Acum 8 ani

*printre
Raspunde

Rotary

Acum 8 ani

Nelu de la judet nu vine? Ca doar el este responsabil cu inaugurarile lucrarilor facute de altii....
Raspunde

x

Acum 8 ani

Sanatatea unei societati se reflecta in igiena toaletelor. Sa nu fiu carcotas intreb pentru 4 toalete 53000 euro. Sunt doar curios si nu insinuez nimic rau. Dar oare cum arata desfasuratorul costurilor?
Raspunde

@5

Acum 8 ani

4 grupuri sociale in patru scoli si gradinite, nu 4 toalete. daca citeai inainte \" sa nu insuezi nimic rau si sa nu fi carcotas\", ramaneai fiozof.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus