Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

De la skandenberg ȋn "cusca". Doi uriasi s-au ȋncaierat ȋntr-un meci de skandenberg si si-au dat ȋntalnire la gala RXF 14 - Sibiu

Doi dintre cei mai grei sportivi din skandenberg-ul românesc, Dănuț Borbil și Cristian Anheliuc, se bat ȋn cușcă la gala Romanian Extreme Fighting - Sibiu, după ce s-au provocat seara trecută, ȋn platoul televiziunii Sport.ro. Cei doi coloși s-au duelat ȋntr-o "vendettă", ȋn urma căreia s-au ȋncăierat și și-au dat ȋntâlnire ȋn gala organizată la Sibiu, pe 3 noiembrie 2014. "Ne vedem ȋn cușcă" și-au transmis cei doi uriași. Ambii sportivi au ȋmpreună peste 300 de kilograme, Anheliuc are 2,10 metri ȋnălțime și 160 de kilograme, iar Borbil are 1,90 metri și 150 de kilograme.

Dan Borbil este multiplu campion național de skandenberg și campion mondial ȋn anul 2013, când a participat la Campionatele Mondiale din Polonia, la categoria +100 kg. Ȋn timp ce Cristian Anheliuc este cunoscut ca arbitru ȋn competițiile naționale de skandenberg, din România.

Gala Romanian Extrem Fighting 14 va avea loc luni, 3 noiembrie 2014, ȋncepând cu ora 19:00. la Sala "Transilvania" Sibiu.

 

Sursă foto: www.sport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

felicia

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus