Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Deasupra tuturor! Pustii de la FC Interstar au impresionat la “Sibiu Football Days 2014"

Stelele fotbalului juvenil sibian de la FC Interstar au strălucit la cea de-a doua ediţie a “Sibiu Football Days” . Reprezentaţia de gală le-a adus, în visteria clubului, o medalie de aur şi două de argint în cele două zile de turneu, desfăşurate între 1-2 noiembrie, la Sibiu. La turneu au participat echipe cu renume din fotbalul juvenil românesc, precum: Kinder Mureş, Prosport Focşani, FC Braşov, CSM Vâlcea, FC Oorhei, ASA Tg. Mureş sau Viitorul Cluj.

La categoria 2007, trupa antrenată de Horaţiu Băra s-a încununat regina “Sibiu Football Days”, câştigând categoric toate cele cinci partide disputate: 13-2 cu CSM Vâlcea,10-0 cu Kinder Mures,16-0 cu FC Odorhei , 7-0 cu Petrolul Ploieşti (semifinală) şi cu 5-2 pe Prosport Focşani, în utltimul act al competiţiei. Echipa din Vrancea, Prosport Focşani, este câştigătoarea din 2014 a puternicelor turnee E-ON Kinder şi Braşov Cup.

Grupa 2006 a Interstarului, pregătită de Daniel Murăşan, a demonstrat şi ea că are valoare, învingând, până în finală, rând pe rând, echipele CSM Valcea (scor 3-0), FC Odorhei (8-3), Steagu Roşu Braşov (2-0), FC Braşov (4-0), însă, în finala competiţiei, a fost nevoită să se încline în faţa lui Star Mediaş, cu scorul de 2-1, la capătul unui meci extrem de echilibrat. Eşec care a plasat-o pe locul secund la categoria 2006.

Marian Mărgărit şi grupa sa din 2004 nu s-au lasat nici ei mai prejos şi au obţinut medalia de argint, fiind învinşi în finală de FC Odorhei, scor 2-1. Traseul a fost unul impecabil până în finală, puştii antrenaţi de Marian Mărgărit au invins cu 4-0 pe FC Braşov, 7-0 pe Steagu Roşu Braşov, 2-0 pe Viitorul Sibiu,10-0 pe Interstar 2 şi 4-2 pe Viitorul Cluj. Singurul pas greşit a fost în finală, când au pierdut, scor 1-2, în faţa celor de la FC Odorhei.

Dacă la nivel de echipă şi-a adjudecat trei trofee, Interstarul se poate lăuda şi cu titluri câştigate la nivel individual. Adreas Birbic şi Alex Luca au fost desemnaţi cei mai buni jucători ai turneului la categoriile 2007, respectiv 2004. Vicenţiu Vlad a obţinut titlul de golgheter la categoria 2007, iar Iustin Chirilă a primit distincţia de cel mai bun portar al categoriei 2006.

"Suntem fericiţi pentru reuşita din acest turneu. Noi, cei de la Interstar, mulţumim echipelor participante şi îi felicităm pentru calitatea fotbalului arătat. Mulţumim organizatorilor de la Rubin, precum şi Primăriei Sibiu şi Consiliului Local Sibiu, mulţumim sponsorilor, spectatorilor, părinţilor şi susţinătorilor care au fost alături de noi şi, nu în ultimul rând, jucătorilor clubului nostru, cu care ne mândrim", a declarat Daniel Murăşan, antrenor FC Interstar Sibiu.

Meciurile au fost supervizate de Viorel Hizo şi Dorin Zotincă. Cel mai cunoscut antrenor sibian şi fostul său elev din perioada de glorie a fostei echipe FC Inter Sibiu au fost şi cei care au înmânat premiile câştigătorilor. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Anaconda

Acum 9 ani

Problema este ca nu prea stiu sa piarda cei de la Interstar Sibiu !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus