Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

HC Sibiu, fata ȋn fata cu o echipa ȋn forma de zile mari. CSM Oradea are o serie de sase victorii consecutive

Trupa antrenată de Matei Damian și Nicolae Ştefan ȋntâlnește, pe teren propriu, un nou adversar dificil. Dacă etapa trecută a primit vizita Universității Cluj, formație neȋnvinsă ȋn actuala stagiune de campionat,  HC Sibiu ȋntâlnește, de această dată, o nouă echipă aflată ȋn formă de zile mari. CSM Oradea vine după o serie fantastică de șase victorii consecutive.

"Ȋntâlnim un adversar foarte dificil, care are ca obiectiv ocuparea primei poziții la finalul campionatului. Un obiectiv propus și susținut de un lot valoros, experimentat și de un buget pe măsură. O echipă ȋn formă bună, așa cum se vede din seria de victorii avută ȋn ultimele șase jocuri. Toate acestea plus locul din clasament ȋi fac să vină la Sibiu ȋn postura de favoriți", au declarat oficialii HC Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Deși formația orădeană pleacă cu prima șansă, echipa de pe malul Cibinului pare optimistă că va reuși un rezultat pozitiv. "Calculele hârtiei sunt una și realitatea din teren poate fi alta, ne putem aștepta la orice rezultat. Uitați-vă doar la ultimul meci cu Universitatea Cluj. Noi o să ȋncercăm să facem un joc cât mai bun, să reușim, de ce nu, să ȋntrerupem seria de rezultate pozitive a echipei oaspete. E clar, ȋnsă, că pentru a reuși acest lucru va trebui să arătăm un joc cat mai exact, fără a mai repeta greșelile din meciul trecut", au declarat oficialii clublui, pentru Turnul Sfatului.   

HC Sibiu a suferit, etapa trecută, primul eșec pe teren propriu, ȋn actuala ediție de Divizia A, ȋn fața formației CS Universitatea Cluj, scor 31-34, la capătul unui meci electrizant. Partidă ȋn care sibienii au arătat ca o formație matură, solidă din punct de vedere mental, reușind să revină ȋn joc, ȋn ultimul sfert de oră, după ce au fost conduși cu 10 puncte diferență.

Problemele de lot cu care s-a confruntat echipa, ȋn ultimele partide, par a-i da bătăi de cap, ȋn continuare, antrenorului principal Matei Damian. "Dorin Purcărea și Gabriel Sofronici au  accidentari mai vechi, care probabil că nu le vor permite să intre duminică. Aportul ambilor contează foarte mult ȋn joc, dar sperăm ca jucătorii care vor intra in locul lor să se ridice la același nivel", susțin reprezentanții HC Sibiu.

Ȋnaintea confruntării directe, HC Sibiu se află pe poziția a patra, ȋn timp ce CSM Oradea este ocupanta locului al treilea ȋn Divizia A, seria B.

Ȋncleștarea dintre HC Sibiu și CSM Oradea va avea loc duminică, 9 noiembrie 2014, ȋncepând cu ora 13:00, ȋn Sala "Transilvania" Sibiu.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus