Luni,
22.07.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Jucariada lui Mos Craciun – festival dedicat copiilor la Sibiu

Jucăriada lui Moș Crăciun, primul festival dedicat copiilor, organizat în Sibiu de Magic Hands Studio îi invită pe cei mici la o serie de activităţi educative, dar şi la diverse jocuri şi ateliere de creaţie, în perioada 6-7 decembrie.

Festivalul se va desfăşura la Forumul Democrat German şi îşi propune să aducă un “prilej de bucurie copiilor, o oportunitate de dezvoltare pentru părinţi, copii şi cadre didactice”.

“Fiecare prichindel este rugat să aducă o jucărie care poate fi donată copiilor mai puţin norocoşi, iar dacă îi e greu să se despartă de ea, îi dăm noi alta, pe care o vom confecţiona în Atelierul lui Moș Crăciun. Evenimentul promite participanţilor două zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, ateliere de creaţie, muzica live, atelierele de dans și limbi străine, proiecții de filme pentru copii, atelier de caricaturi, loc de joacă, stand de carte și lego, zonă de ceai pentru părinți, precum şi o serie întreagă de alte surprize pregătite de echipa Magic Hands Studio”, spun organizatorii.

Proiecţiile vor avea loc în Sala Mică, iar înscrierile se vor fac în prealabil la adresa de email [email protected].

Activităţile care vor avea parte în cadrul festivalului solicită şi stimulează materialul creativ pe care fiecare copil îl posedă în mod nativ, evidenţiindu-l prin activităţi ce au la bază fundamentul artistic şi imaginativ.

Copiii sunt invitaţi să paricipe şi la concursul de tablouri cu tema “Cadoul magic așteptat de la Moș Crăciun”, a cărui jurizare şi premiere va avea loc în cadrul Jucăriadei. Tablourile vor fi depuse până cel târziu 1 decembrie în cadrul Librăriei Habitus (Piața Mică nr.4), în urna special amenajată. Fiecare tablou va avea înscris în mod obligatoriu numele copilului, grădiniţa/şcoala şi un telefon de contact.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

miha

Acum 9 ani

Ai ocazia da a-ti administra timpul liber in functie de dorinta ta de a face bani, Te putem ajuta!! Oferta extrem de serioasaMulti oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \\\\\\\"Info\\\\\\\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus