Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Lucia Puscasu isi verniseaza inca o expozitie la Palatul Brukenthal

Artista Lucia Puşcaşu revine în faţa publicului, de data aceasta cu un spațiu expoziţional dinamic, alcătuit pe diverse modalități de exprimare plastică și vizuală, un dialog continuu între suprafețe tratate pictural și decorativ. Astfel, expoziţia "Trepte spre împlinire II" reuneşte tapiserii de dimensiuni mari, medii şi minitapiserii, precum şi lucrări de pictură, tehnica ulei pe pânză și grafică realizate în tehnici mixte, baituri, tușuri, acrilic și pastel. Tapiseriile combină tehnica haute lisse (a ţesăturii pe război vertical) cu broderia manuală.

„În expoziţie sunt prezente toate contrastele culorilor complementare, culori dominante sau subdominante, calde sau reci, apropiate sau îndepărtate, închise sau deschise, saturate sau grizate. Se întâlnesc deopotrivă noile forme de exprimare artistică şi motivele tradiţionale: natura, poarta, copacul vieţii”, spun organizatorii.

Lucia Puşcaşu a semnat 30 expoziţii personale, a participat la 15 tabere de creaţie în ţară şi în străinătate şi la 340 de expoziţii de grup, bienale, trienale, naţionale şi internaţionale, decernându-i-se aproximativ 40 de premii şi diplome de excelenţă şi de merit. Vernisajul va avea loc joi, 20 noiembrie, de la ora 14:00, la Palatul Brukenthal, Sala de expoziţii temporare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus