Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din PSD. Vanghelie: Mi-e greata

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, conform unor surse social-democrate citate de Mediafax. Sursele citate au menţionat că au existat în CExN două propuneri, una de suspendare şi una de excludere, fiind votată cea de excludere. Propunerea de excludere a fost votată cu 80 de voturi "pentru", două "împotrivă" şi două abţineri, au relatat sursele citate. Potrivit Statutului PSD, excluderile se votează cu două treimi din membrii CExN. Primarul sectorului 5, Marean Vanghelie a declarat că a ieșit de la ședință pentru că i-a fost greață de ce s-a întâmplat acolo. În plus, anunță înființarea unui nou partid. ”Pe mine nu mă mai interesează niciun plan cu PSD. Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe Dragnea să se ocupe de partid ca să facă treburile astea. Ponta zice că nu poate să conducă partidul dacă noi suntem aici. Îmi fac partid. O să fiți surprinși cine o să vină cu mine.”, a declarat Vanghelie după excluderea din PSD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Puie Monta !

Acum 9 ani

Dupa ce a repurtat succesuri cu proiectul de tara \"Jos Basescu\", prim-plagiatorul lanseaza noul proiect de tara \"Jos Johannis\".
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

A intrat dihonia în voi, fraierilor! Ce-i cu voi? Vă excludeti unii pe alții?! Daca o țineți tot asa, praful se alege de partidul vostru. De ce vreți să le faceți bucurii dușmanilor acum înainte de sărbători? Vai de capul vostru! În loc să strângeți rândurile, vă bateți între voi!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Vanghelie primite detronarea lui Ponta din Palatul Victoria. Daca alternativa la Ghita -Sarbu - Ponta este Vanghelie -Catalin Voicu (ati uitat? ) , atunci PSD chiar \"a pus \'o \"!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus