Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-8°C

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu a murit

Pilotul aeronavei militare care s-a prăbușit în 21 noiembrie pe dealurile de la Stejărișu, în județul Sibiu, a murit astăzi. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naționale.

După aproape trei săptămâni în care a fost supus la numeroase intervenții chirurgicale, pilotul a fost declarat decedeat de medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti. Decesul a fost constatat în jurul orei 12.30. "Militarul, aflat în stare gravă după prăbuşirea elicopterului, a fost operat de mai multe ori, prognosticul stării sale de sănătate fiind însă în permanenţă rezervat", se arată în comunicatul MApN.

Căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, în vârstă de 46 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Era pilot instructor clasa I pe aeronava IAR 330, îndeplinea funcţia de comandant patrulă la Escadrila 713 Elicoptere din Baza 71 Aeriană şi avea la activ 1.300 de ore de zbor.

În memoria acestuia, marţi, 9 decembrie, de la ora 8.30, în toate unităţile militare din ţară şi în cele dislocate în afara teritoriului naţional vor fi organizate ceremonii militare şi religioase de comemorare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus