Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu a murit

Pilotul aeronavei militare care s-a prăbușit în 21 noiembrie pe dealurile de la Stejărișu, în județul Sibiu, a murit astăzi. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naționale.

După aproape trei săptămâni în care a fost supus la numeroase intervenții chirurgicale, pilotul a fost declarat decedeat de medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti. Decesul a fost constatat în jurul orei 12.30. "Militarul, aflat în stare gravă după prăbuşirea elicopterului, a fost operat de mai multe ori, prognosticul stării sale de sănătate fiind însă în permanenţă rezervat", se arată în comunicatul MApN.

Căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, în vârstă de 46 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Era pilot instructor clasa I pe aeronava IAR 330, îndeplinea funcţia de comandant patrulă la Escadrila 713 Elicoptere din Baza 71 Aeriană şi avea la activ 1.300 de ore de zbor.

În memoria acestuia, marţi, 9 decembrie, de la ora 8.30, în toate unităţile militare din ţară şi în cele dislocate în afara teritoriului naţional vor fi organizate ceremonii militare şi religioase de comemorare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus