Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

A treia zi de Craciun, prima zi de schi

Din această dimineață, toate pârtiile complexului Arena Platoș sunt deschise publicului. Telescaunul este la rândul său funcțional și pregătit să deservească schiorii. Arena Platoș se pregătește însă și de Revelion. Aici se va organiza o petrecere de Revelion, la care sunt așteptate peste 1000 de persoane, iar imediat după anul nou, concursul de sanii, ce va avea loc în 3 ianuarie, de la ora 12.
La Jina, de schiat se poate doar de mâine. ”Acum vin băieții să amenajeze pârtia, după zăpada căzută azi-noapte și probabil că de mâine se poate schia. Nu e chiar foarte multă zăpadă, dar sperăm să mai ningă”, a declarat pentru Turnul Sfatului, primarul comunei Jina, Iancu Beschiu.
Despre pârtia de schi de la Trecătoarea Lupilor nu se știe dacă va fi deschisă în acest an.
 
Unde se poate schia în Sibiu:
 
Arena Platoș: Cinci pârtii dotate cu instalații de transport pe cablu și telescaun, tunuri de zăpadă, nocturnă, centru de închirieri, şcoală de ski şi snowboard, apres ski bar.
 
Jina: Pârtie de aproape 500 de metri, teleschi pe 410 metri
 
Oncești: Pârtie lungă de 1100 metri, telescaun

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

vio

Acum 9 ani

Oferta lucru la domiciliu! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat CONTRACT DE MUNCA legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre ***! Lucrati 2/3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, *** ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

de la fața locului

Acum 9 ani

Pe albul imaculat al pârtiilor au apărut deja pete galbene.
Raspunde

dw

Acum 9 ani

Toata lumea are 2 zile de Craciun,numai romanii au 3
Raspunde

@3

Acum 9 ani

buey doice vele , asa-i ca te oftici de mori ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus