Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
27°C

La etaj, unde-i simplu si se vede frumos

Am fost ”La etaj” pe vremea când aveam bani în portofel, adică înainte de sărbători, dar adevărul este că puteți merge oricând că nu-i scump. Și principala atracție, priveliștea, este mereu acolo.

Am ales localul pentru că este la la doi pași de redacție și de Piața Mare, în niciun caz pentru că ar fi un loc ”cu dichis”, așa cum se laudă pe site-urile de socializare. După părerea mea, nici nu prea are dichis, ci doar o atmosferă plăcută, tinerească, un decor demn de secolul în care trăim – spre deosebire de majoritatea localurilor din centrul Sibiului, precum și o priveliște asupra Bulevardului Nicolae Bălcescu foarte frumoasă. Și să nu uit prețurile pentru studenți.

La etaj, meniul de băuturi este unul destul de bogat în sortimente și variațiuni, ceea ce nu se poate spune despre mâncare. Pe scurt, au doar pizza. Și nici asta a lor, ci comandată din altă parte. Drept pentru care și scrie pe meniu, în mod elegant (not!), că putem aștepta destul de mult după mâncare. În fine, trebuia să iau ceva, așa că am ales o pizza quattro stagioni. Până să vină taxiul am avut timp să admir ”fața de masă” din lemn solid și iarbă plantată pe mijloc. După care, când sosește pizza chelnerul ne întreabă dacă nu vrem să plătim pe loc, nu la final cu toată nota. Semn că vroia să plătească comanda venită din altă parte și nu vroia s-o facă din buzunarul lui, temporar, până plecăm noi. Cât privește pizza, nu pot să spun ceva rău despre ea. Este exact genul de mâncare la care te aștepți într-un loc din centru în care o mulțime de tineri beau bere și joacă șeptică, în timp ce ascultă muzică de chill. Dacă vreți termen de comparație, gândiți-vă la pizza de la Music Pub, din Piața Mică.

Am stat mai bine de oră La etaj și recunosc faptul că nu mi-a displăcut deloc. Pentru o pizza, o cafea, o cola și o mochaccino (sau o altă băutură cremoasă cu lapte și cafea, nu mai țin minte care), am plătit aproape 50 de lei.

În concluzie, eu unul m-am simțit bine La etaj și mai trec pe acolo când o să îmi doresc un loc plăcut unde să beau o cafea bună. Pentru mâncare o să caut însă alte locuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

mariana mitru

Acum 9 ani

Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu abilitati de operare calculator, cu sau fara experienta si presupune navigare pe internet pe o tema data, cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute.Dupa rezultate, poti primi si o scrisoare de recomandare pentru CV-ul tau Pentru informatii trimite un mail cu textul \"INFO\" la adresa de mail: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus