Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

"Craiasa Zapezii" aduce magia iernii la Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă în 11 ianuarie, de la ora 11:00 spectacolul „Crăiasa Zăpezii” după basmul lui Hans Christian Andersen.

Teatrul Gong propune în acest sezon un spectacol de animație unic, în care cei mici sunt invitați să descopere aventura unei fetițe într-un tărâm magic, cu personaje fantastice. Bazat pe una dintre cele mai frumoase povești scrise de Hans Christian Andersen, producția Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu aduce în prim plan ținuturile înghețate ale crăiesei zăpezii și ale alaiului ei în lupta dintre bine și rău.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Claudia Stühler, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Jenö Major, Monica Baldea, Raluca Pavel, Barbara Crişan, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu și Gabriela Mitrea. Spectacolul poartă semnătura regizorului Oana Leahu, a scenografului Maria Bodor și a muzicianului Tiberiu Jurju.

Spectacolul are o durată de aproximativ 55 de minute și este recomandat copiilor peste 5 ani. Începutul acestui an mai aduce pe scena Teatrului Gong din Sibiu alte patru spectacole printre care Prințesele Spion în regia lui Robert Bălan, Frumoasa și Bestia în regia lui Bogdan Drăgulescu, Sarea-n bucate în regia Mihaelei Grigoraș și Aventurile lui Pinocchio în regia Lilly Krauss Kálmar.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus