Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Crima in parcarea de la PC Vestem. Doi soferi s-au luat la bataie, unul a murit

Cea mai tranzitată parcare din județul Sibiu, cea de la punctul de control Veștem, a fost scena unei crime. Doi șoferi, altădată buni prieteni, s-au încăierat, iar unul dintre ei a murit în urma loviturilor.

Altercația a avut loc miercuri seară, aproape de miezul nopții. Protagoniștii acesteia aveau peste 50 de ani și se cunoșteau de foarte multă vreme. Ambii făceau curse în afara țării. După ce unul dintre ei și-a pierdut carnetul, apela la prietenul său ca să-i aducă diferite bunuri din Germania, acolo unde mergea des. Acum două seri au mers împreună la restaurantul Perla Cibinului, care se află chiar la intersecția dintre DN1 și DN7, în cel mai tranzitat giratoriu din județul Sibiu. Din vorbă în vorbă, au început să se încaiere, iar șoferul care își pierduse carnetul și care era mai înstărit a început să își trateze cu aroganță prietenul. Lucru care l-a scos pe acesta din sărite.

Cei doi au ieșit din restaurant și s-au luat la bătaie. Șoferul care făcea curse de Germania l-a lovit cu pumnii și cu picioarele în abdomen pe colegul său de pahar, până când acesta a căzut fără suflare. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au sosit două ambulanțe. Medicii au încercat timp de 45 de minute să îl resusciteze pe bărbat. Când starea lui a părut relativ stabilă, a fost transportat spre spital. Pe drum însă, din cauza hemoragiei interne, bărbatul a murit.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu l-au reținut astăzi pe agresor și au formulat la adresa sa o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

foto arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 433

Comentarii

2 comentarii

sotia decedatului

Acum 9 ani

de ce publicati asa ceva? de unde stiti? pe mine ma intrebat cineva?
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Asa le place ziaristilor, lipsa de materiale si in plus le plac can can-urile. Acesta este nivelul de cultura, atat al unor asa zisisilor ZIARISTI cat din pacate si al multora din tre noi - populatia Romaniei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus