Miercuri,
01.12.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Februarie - luna spectacolelor in limba germana la Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu inaugurează un program special rezervând prima joi din fiecare lună pentru spectacole de teatru în limba germană.

„Magia celor mai frumoase povești e spusă acum și în limba germană! Acest sezon special va fi inaugurat joi, 5 februarie, de la ora 18:30, prin prezentarea spectacolului „Pinocchio” după Carlo Collodi, în regia lui Lilly Krauss Kalmar. Teatrul Gong este singurul teatru pentru copii din România care are o secție în limba germană. Cred că această moștenire trebuie valorificată și suntem mândri de repertoriul nostru. Mai mult decât atât, aceste spectacole reprezintă o oportunitate bună de petrecere a timpului liber în familie, exersând totodată aptitudinile de înțelegere a unei limbi străine”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

Producția Teatrului Gong din Sibiu spune povestea unei marionete pe nume Pinocchio, ce prinde viață în mâinile tatălui său, sculptorul Geppetto. Adaptarea de la Sibiu e realizată exclusiv prin jocul marionetelor la paravan și îi aduce în distribuție pe actorii Jenö Major, Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Monica Baldea, Daniela Dragomir și Nicolae Suciu. Actorii sibieni îi invită pe cei mai mici într-o călătorie extraordinară şi plină de imaginaţie cu această poveste clasică a unei marionete egoiste al cărei comportament necuviincios o duce dintr-o nenorocire în alta. În final ademenit de promisiunea de a deveni un băiat „adevărat”, cu condiţia să-şi schimbe năravurile, Pinocchio încearcă să devină cuminte. Oare va reuși?

Programul lunii februarie aduce pe scena teatrului pentru copii alte opt spectacole printre care:

CASTELUL ZÂNEI NOPȚII (duminică, 1 februarie, ora 11:00),

MICII DETECTIVI (sâmbătă, 7 februarie, ora 18:00),

REGELE COCOȘAT (duminică, 8 februarie, ora 11:00),

FETIȚA ȘI MAREA (sâmbătă, 14 februarie, ora 18:00),

PRINȚUL FERICIT (duminică, 15 februarie, ora 11:00),

VRĂJITORUL DIN OZ (sâmbătă, 21 februarie, ora 18:00),

GREIERELE APROAPE FAIMOS (duminică, 22 februarie, ora 11:00)

BALADA VREMII CARE TRECE (sâmbătă, 28 februarie, ora 18:00)

Accesul publicului la spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (luni – vineri 10:00 – 16:00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet la oricare spectacol este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus