Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Incident rusinos la amicalul dintre LSS Vointa Sibiu si Vulturul Poplaca. Meciul a fost ȋntrerupt

Partida amicală dintre LSS Voința Sibiu și AS Vulturul Poplaca a oferit un incident care nu are ce căuta pe un teren de fotbal. Meciul a fost ȋntrerupt ȋn minutul 30, la scorul de 3-2 pentru Voința Sibiu, după ce un jucător al Voinței a fost lovit intenționat peste picioare de către un component al echipei Vulturul Poplaca, imediat după ce Poplaca a redus din diferență, marcând pentru 3-2. Jucătorul poplăcean a primit roșu direct, ȋnsă Voința a refuzat să mai continue meciul.

Oficialii Voinței Sibiu au declarat, pentru Turnul Sfatului, că nu puteau să mai joace ȋn condițiile date, ținând cont că meciul era doar unul de verificare. Aceștia mai susțin că au mai fost clinciuri pe parcursul meciului, până la momentul cu pricina. De asemenea, aceeași sursă precizează că ȋntre cele două formații au mai existat partide de pregătire ȋn ultimii doi ani, ȋnsă niciodată nu s-a creat un astfel de incident.  

Ȋn ciuda incidentului, Liga Suporterilor Sibieni a distribuit gratuit suporterilor prezenți la meci un nou număr al revistei, cu informații despre echipă.

Jocul, avut loc pe stadionul "Pietricica", a contat pentru prima etapă a turneului amical ”Cupa Progresul Terezian 2015”, competiție din care mai fac parte și formațiile CS Viitorul Sibiu, FC Interstar, Păltiniș Rășinari și Progresul Terezian. 

 

Foto: www.peluzasud.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

16 comentarii

Ericus

Acum 9 ani

Fotbal de inalta clasa in Sibiu. Numai nume de echipe mari :))
Raspunde

ziaristul lui peste

Acum 9 ani

de ce nu esti obiectiv (deja ne-am obisnuit) si spui ca faci parte din staff-ul vointei ca inainte de faultul celor de la Poplaca , jucatorul Vointei a fost cel care a intrat \"topor\" la jucatorul de la Poplaca ? de ce nu spui toate astea franzela ? Nu stiu cum iti permiti sa folosesti numele Turnul Sfatului doar pentru a-i sufla in dos saptamanal pe cei de la Vointa ! Apoi ce s-ar intampla daca dupa fiecare fault dur (de rosu) ne-am lua jucariile si am pleca acasa ? Raspunde domnule \"ziarist\" !
Raspunde

@2

Acum 9 ani

”după fiecare FAULT dur” zici? Cand jocul e oprit (se marcase un gol) si un jucator il ia la suturi pe altul, dandu-i peste picioare si injurandu-l sub ochii arbitrilor si al celorlalti jucatori, numesti asta ”fault”? Nu v-a obligat nimeni sa jucati cu astia de isi iau jucariile, era un turneu amical parca, jucati cu aia care practica acelasi sport.
Raspunde

@3

Acum 9 ani

hai la somn ca s-au terminat desenele si vine mama si te bate !
Raspunde

atunci ai dreptate..

Acum 9 ani

aaaaa daca v-a si injurat apai atunci chiar ca trebuia sa fugiti ca Lovin ! Nu am stiut ca v-a injurat ! Cum adica domne\' sa injure la fotbal judetean ! Mama lui de derbedeu , la puscarie cu el !
Raspunde

@4

Acum 9 ani

asa e , vine ma~ta si isi izbeste fruntea de buricu mieu.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

fie-ti mila de limba romana si nu o mai chinui!
Raspunde

@5....

Acum 9 ani

daca zici poplaca e tot nu mai are rost sa continui .....
Raspunde

pt \"atunci ai dreptate\"

Acum 9 ani

Daca pseudocreierul tau \"gandeste\" ca daca joci fotbal in judet insemna ca ai voie sa faci ce vrei, sa injuri, sa lovesti intentionat, atunci ne dam seama cu toti ce fel de ??om!? Esti....
Raspunde

.

Acum 9 ani

Tipic fotbalului :))
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Și opiniile sunt pe același calapod, școala fiind ceva aleatoriu pentru majoritatea comentatorilor.
Raspunde

mai bine !

Acum 9 ani

mergeti la sah ! fotbalul se joaca barbateste ! dar voi aveti oricum alternativa echipei de fete (sau ce o fi ele , ca nu e nimeni sigur de ce au sub sorturi !
Raspunde

Ombladon

Acum 9 ani

Pentru @12, ce-ar fi sa le sugi tu ce au sub sorturi? :))) Doamne cata invidie pe aici jur, fotbalul se joaca cu mingea prietenasi, nu cu m***i de box!
Raspunde

Pt domnul in verde Adrian Stoinea !

Acum 9 ani

Domnule Stoinea , ai grija ca sambata joaca iarasi Vointa ! Nu ma indoiesc de faptul ca o sa ne relatezi toate detalile despre jocul verzilor ( echipa care reprezinta Sibiul ,sic) cum au fost imbracati ce sistem au jucat cate peturi s-au consumat in galerie cum au dormit fiecare sau ce au cat s-a strans in cutia milei ! Nu uita sa treci la urma ( sau in paranteza prescurtat) si numele echipei adverse ! Daca ai probleme in a gasi numele altei echipe decat marea Vointa , te rog cauta pe Google ! :)
Raspunde

Ombladon

Acum 9 ani

Pentru @14, urla invida in voi, de aceea n-o sa fie niciodata fotbal ca sunt prea multi destepti! Noi respectam toate echipele de fotbal din orice liga ar fi ele, nu putem tolera ciobania si boxul pe terneul de fotbal!
Raspunde

Martor

Acum 9 ani

Reactia jucatorului a fost una iesita din comun , a primit rosu!! Puteati sa continuati meciul , dar v-ati retars ca fricosii si va mai numiti jucatori de liga 4 . Cum a zis si ziaristul lui peste , jucatorul de la Vointa a avut un atac intarziat la cel \"poplacean\" , iar acesta l-a lovit fara minge , a primit rosu . A iesit linistit de pe teren , dar voi ce a-ti facut??? V-ati luat jucariile si ati plecat . O echipa de liga a 4 nu face asa ceva.. Mai degraba voi v-ati facut de ras si ati pierdut cu 3-0 . Poplaca a demonstrat ca poate sa faca fata in liga a 4 , iar echipele din liga a 4 n-au ce cauta acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus