Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

ACCIDENT: Femeie lovita pe trotuar, de o masina care a ricosat

O femeie de 46 de ani care trecea pe strada Nicolae Teclu a fost lovită de mașină, pe trotuar. Femeia aștepta să traverseze, la intersecția cu strada Săpunarilor. Un șofer de 40 de ani, aflat la volanul unui Matiz, a oprit la trecerea de pietoni, ca să-i acorde prioritate. Din spate, însă, a venit cu viteză foarte mare un șofer tânăr, de doar 20 de ani. Acesta conducea un Ford Focus și nu a mai apucat să oprească. A lovit din plin Matizul, l-a proiectat pe strada laterală, iar Fordul a ricoșat pe trotuar, unde a lovit-o pe femeia care încă nu apucase să pună piciorul pe stradă, ca să traverseze.

În urma accidentului, pentru efectuarea cercetărilor, traficul pe strada Nicolae Teclu a fost restricționat pe o singură bandă.

Femeia a fost transportată la spital, pentru investigații amănunțite.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 388

Comentarii

2 comentarii

Despagubiri victime rutiere

Acum 9 ani

Femeia lovita, fiind in calitate de pieton, poate cere despagubiri pentru suferinta ta. Deasemenea, si alte persoane care se aflau in veicule. Mai putin soferul tanar care, se pare, a provocat accidentul. Pentru cei interesati le stau la dispozitie pentru obtinerea despagubirilor care li se cuvin: ***despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/
Raspunde

shane

Acum 9 ani

@1 daca nu iti permiti un domeniu .ro si un hosting obosit probabil esti cam nap. Zic doar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus