M-am nimerit în mașină pe un radio la un moment dat, pe la sfârșitul săptămânii trecute. Nu prea obișnuiesc să ascult radioul în mașină că e ca și cum ai asculta același CD pe repeat. Dar ui, întâmplarea a făcut să mut când trebuie. Și aud următoarea reclamă. Florian Shaorma, tot timpul copiată, niciodată egalată. Bă! Deci, bă! Copywriter de Cannes, nu alta. Primul om din lume care s-a gândit la acest slogan absolut genial.
Zis și făcut, hai să vedem ce copiază toți șaormarii din România asta și ce-o fi atât de special de nu le iese niciodată. Bă! Niciodată egalată, da? Șaormeria minune s-a deschis în locul restaurantului Simba de pe Dumbrăvii. Iar de afară arată într-un asemenea hal încât nu poți înțelege de ce s-ar chinui cineva să copieze așa ceva. Serios, am văzut fast-food-uri din halte de tren care arătau mai bine. Well, când mergi să mânânci shaorma nu te uiți chiar la detalii de astea, deci să le trecem la mai puțin importante.
Interiorul arată nițel mai bine decât exteriorul. În sensul că nu îți vine să mai stai pe-acolo după ce-ai terminat. Te ridici din start și ai tăiat-o.
Probabil că și trupa lui Florian lucrează de puțină vreme împreună că se mișcă tare domol. Până la urmă nu fac steak de vită acolo. Plătești la casă iar de acolo mesajul trece din vorbă în vorbă până la colegul ce e la 2 metri distanță. Care colegul te întreabă din nou întreaga poveste a shaormei pe care o dorești. Pentru că, dacă Florian Shaorma iese cu ceva în evidență față de restul shaormeriilor din oraș este numărul de ingrediente. 6 sosuri diferite, porumb, ardei copt, ceapă, clasicele roșii și castraveți, pătrunjel și încă alte câteva pe care nu le-am reținut. A, și unde au punctat bine, la cartofii prăjiți. Care, în sfârșit, nu erau din pungă. Prin urmare, am cerut o mixtă, vită și pui, cu ceapă, porumb, ardei copt și varză. Pentru 13 lei, porția e absolut imensă. Nu știu cine sau ce ar trebui să fi ca să poți termina o porție întreagă. Iar gustul e bunicel. Sosul de usturoi e bun-bun, sosul picant iute ca focul iar combinația cu ardeiul copt am găsit-o foarte plăcută. Dar departe de a fi regina shaormelor. Mai ales că este peste drum de shaormeria turcească, mama shaormelor din oraș. Pe românește, în stilul lui Florian, vă recomand locul doar dacă vă e foarte, foarte foame și nu stați prea bine cu finanțele.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Florian Shaorma
Vizualizari: 4982
Ultimele comentarii
Acum 8 ore
Emil
Acum 8 ore
Gogu
Acum 8 ore
X-ulescu
Acum 8 ore
Gogu
Acum 9 ore
Kokos