Sâmbătă,
23.08.2025
Innorat
Acum
14°C

Niciodata copiat, tot timpul egalat

M-am nimerit în mașină pe un radio la un moment dat, pe la sfârșitul săptămânii trecute. Nu prea obișnuiesc să ascult radioul în mașină că e ca și cum ai asculta același CD pe repeat. Dar ui, întâmplarea a făcut să mut când trebuie. Și aud următoarea reclamă. Florian Shaorma, tot timpul copiată, niciodată egalată. Bă! Deci, bă! Copywriter de Cannes, nu alta. Primul om din lume care s-a gândit la acest slogan absolut genial.

Zis și făcut, hai să vedem ce copiază toți șaormarii din România asta și ce-o fi atât de special de nu le iese niciodată. Bă! Niciodată egalată, da? Șaormeria minune s-a deschis în locul restaurantului Simba de pe Dumbrăvii. Iar de afară arată într-un asemenea hal încât nu poți înțelege de ce s-ar chinui cineva să copieze așa ceva. Serios, am văzut fast-food-uri din halte de tren care arătau mai bine. Well, când mergi să mânânci shaorma nu te uiți chiar la detalii de astea, deci să le trecem la mai puțin importante.

Interiorul arată nițel mai bine decât exteriorul. În sensul că nu îți vine să mai stai pe-acolo după ce-ai terminat. Te ridici din start și ai tăiat-o.

Probabil că și trupa lui Florian lucrează de puțină vreme împreună că se mișcă tare domol. Până la urmă nu fac steak de vită acolo. Plătești la casă iar de acolo mesajul trece din vorbă în vorbă până la colegul ce e la 2 metri distanță. Care colegul te întreabă din nou întreaga poveste a shaormei pe care o dorești. Pentru că, dacă Florian Shaorma iese cu ceva în evidență față de restul shaormeriilor din oraș este numărul de ingrediente. 6 sosuri diferite, porumb, ardei copt, ceapă, clasicele roșii și castraveți, pătrunjel și încă alte câteva pe care nu le-am reținut. A, și unde au punctat bine, la cartofii prăjiți. Care, în sfârșit, nu erau din pungă. Prin urmare, am cerut o mixtă, vită și pui, cu ceapă, porumb, ardei copt și varză. Pentru 13 lei, porția e absolut imensă. Nu știu cine sau ce ar trebui să fi ca să poți termina o porție întreagă. Iar gustul e bunicel. Sosul de usturoi e bun-bun, sosul picant iute ca focul iar combinația cu ardeiul copt am găsit-o foarte plăcută. Dar departe de a fi regina shaormelor. Mai ales că este peste drum de shaormeria turcească, mama shaormelor din oraș. Pe românește, în stilul lui Florian, vă recomand locul doar dacă vă e foarte, foarte foame și nu stați prea bine cu finanțele.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 4982

Comentarii

13 comentarii

Decat ca...

Acum 10 ani

... sa fiI, bah! SA FII! Ce dracu e asa de greu cu astea la voi aici?
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Senzational articol!! Deci ba...senzational ba,n-am cuvinte! Daca ajungi pe la SUPERMAMA din str.Semaforului,fa ba te rog un review ca n-am avut timp sa ajung.Merci frumos....BA!
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

Din nou comentatori cu 4 clase .. A, si la turkish au cartofi taiati de ei si nu din punga. La turkish mai au si puncte bonus pentru ca pieptul de pui si celelalte carnuri le pun ei pe tepusa si tot ei le condimenteaza, nu vin inghetate de nu stiu unde ca la super mama..... (care PS: recicleaza ingrediente ca niste nesimtiti jegosi... ingrediente din portii pe care le-au gresit ei si au ramas sau chiar si din tavi)
Raspunde

@@@

Acum 10 ani

ne umplem de taranisme orientale. turcii au cucerit hermannstadt ! muriti dracu in chinuri groaznice de primitivi musulmani, ce omorati femei cu pietre pe strada.
Raspunde

Madalina

Acum 10 ani

Acest Florian Shaorma este din Fagaras? :))) acolo au gasit jegul cat casa cei de la opc!
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Putina minte in capul tau! Se plictiseste neuronul?
Raspunde

scorpio78

Acum 10 ani

Buna seara Nu vreau sa fiu rautacios dar eu nu am reusit sa mananc o shaorma cum trebuie in Sibiu pana acum de cand tot merg in Sibiu, adica de 10 ani. Lipiile sunt vechi, carnea este imbibata in ulei ca ai impresia ca daca o prajeau si tot nu avea atat de mult ulei, legumele sunt ofilite si sosurile, nu mai vorbesc. Eu am mancat shaorma intr-o tara araba si aici in Bucuresti sunt destule shaormerii bune (nu spun ca in Bucuresti nu gasesti rebuturi in materie) dar in Sibiu la nivel de hranire fast food este o situatie jalnica. In primul rand lipia se incalzeste la flacara rotisorului unde se invarte tepusa cu carne, apoi pe lipie se aplica un strat generos de sos si mai apoi se pun ingredientele dorite de catre client (carne, cartofi, varza, castraveti murati, condimente, etc) si deasupra tuturor ingredientelor se pune iarasi sos de usturoi, maioneza, etc. Si nu ar strica si niste AYRAN (iaurt usor sarat care ajuta organismul dupa consumarea unui asemenea produs bogat in carbohidrati).
Raspunde

dan saoema

Acum 10 ani

Florian saorma e saormeria din Făgăraș închisă anul trecut pentru ca era plin de jeg si de produse expirate pe acolo.
Raspunde

Mr.BigMac

Acum 10 ani

...si ce cauta Florian asta cu saormeria lui de rahat atunci la Sighii...daca la Fagaras l-au prins cu nereguli?
Raspunde

Costel

Acum 10 ani

Vreau sa va spun ca am fost acolo si am mancat si pot sa zic ca e cea mai buna saorma din oras...... cea de la super mama is satul . are o gramada de sosuri disponibile.
Raspunde

deci bah

Acum 10 ani

Esti tare bah...parintii tai stiu ce meserie ai, de-ti hranesti eventuala familie bah? Daca stiu, sunt mandrii de tine , bah? deci bah, ma repet bah, esti tare bah gazetarule bah.
Raspunde

deci iarasi bah

Acum 10 ani

bine ca nu erai sub radio bah !
Raspunde

Gabriel

Acum 10 ani

Eu pot sa mananc o shaorma mare la 13 lei pentru ca am 115 kg
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus