Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Concert Roxana Nemes la Hotel of Ice Balea Lac

Roxana Nemeş va susţine un spectacol la Hotel of Ice Bâlea Lac, în 28 februarie, de la ora 20:00. Cântăreaţa Roxana Nemeş, care a fost imaginea Hotel of Ice Bâlea Lac în sezonul de iarnă 2013-2014, va susţine acest spectacol cu ocazia primului eveniment culinar care va fi organizat la Ice Restaurant, de maestrul bucătar Jakob Hausmann.

„Celebrul maestru bucătar, Jakob Hausmann, va urca la Bâlea Lac pentru trei spectacole culinare deosebite, pe 28 februarie, 14 martie și 4 aprilie. Astfel, Ice Restaurant Bâlea Lac va intra în circuitul internațional al turismului culinar. Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție, din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate”, spun organizatorii.

Hotel of Ice Bâlea Lac sărbătorește cea de-a zecea ediție în acest sezon de iarnă, prin tema Zodiac, imprimată în sculpturile și basoreliefurile de gheață ale fiecărei camere. Complexul este inaugurat oficial după finalizarea Bisericii de Gheață și a igluurilor, iar lucrările la amenajarea deja celebrului Winter Park se apropie de sfârșit.

Imaginea Hotel of Ice Bâlea Lac este, în această iarnă, o tânără speranță a baletului românesc, Francesca Baciu. Hotelul de Gheață a fost deschis publicului în 23 decembrie, în acest sezon.

Primii turiști au fost, ca în fiecare an, britanicii, care au ocupat toate camerele hotelului de Crăciun și de Revelion.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

so

Acum 9 ani

asta stie si sa cante ? am crezut ca stie numai sa se dezbrace!!!
Raspunde

@1

Acum 9 ani

hmm si io stiam la fel
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus