Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Cum te poti distra weekend-ul acesta in Sibiu

Teatru, filme și expoziții, în asta constă oferta culturală a acestui sfârșit de săptămână în Sibiu.

Dacă vreți să ieșiți din casă în seara aceasta puteți merge la Cinema Arta, unde rulează, de la ora 20:30, filmul ”Focus”. Iar sâmbătă și duminică, de la orele 12:30, este programat filmul ”SpongeBob: Aventuri pe uscat”. Casieria se deschide în timpul săptămânii de la  ora 13:30 iar în weekend de la ora 11:30.

Teatrul Național ”Radu Stanca” vă așteaptă în această seară la spectacolul ”Cerere în căsătorie”, în regia lui Robert Raponja, de la ora 19:00. Piesa, semnată de Cehov, este un studiu dramatic despre oamenii singuri care nu si-au gasit jumatatea, oameni care sunt confuzi, care nu-si mai gasesc locul si echilibrul. Singura lor dorinta este de a-si trai viata alaturi de cineva, de a se implica serios emotional într-o relatie. Dar piedica în calea fericirii lor este însasi natura lor, felul lor de-a fi. Biletul costă 15 lei.

Tot la Teatrul ”Radu Stanca” puteți vedea sâmbătă seara spectacolul ”Solidaritate”, în regia Gianinei Cărbunariu și cu Ofelia Popii în rol principal. Iar duminică seară este programată comedia ”Îmi place cum miroși”, după Neil Simon, în regia lui Șerban Puiu.

Dacă vreți să ieșiți cu cei mici în oraș, Teatrul Gong vă așteaptă în weekend cu două spectacole. Sâmbătă, de la ora 18:00, a fost programat spectacolul ”Fetița și marea” după H. C. Andersen, în regia Monicăi Baldea, iar duminică, de la ora 11:00, spectacolul ”Puiul de lebădă”, după H. C. Andersen. Primul spectacol este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani, iar cel de-al doilea copiilor cu vârsta peste 3 ani. Biletele costă 7 lei.

Spectacole sunt programate sâmbătă și duminică și la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu. Sâmbătă se joacă ”Kathie și Hipopotamul”, după Mario Vargas Llosa, în regia Larisei Nuțescu, iar duminică se joacă ”Să nu mă părăsești”, dramatizare după romanul cu același titlu de Kazuo Ishiguro, în regia  și scenografia Mădălinei Timofte. Biletele aici costă 10 lei.

În paralel, muzeele sibiene vă așteaptă cu o serie de expoziții. La Muzeul de Istorie Naturală puteți vedea expoziția ”Romania, tara mea!”, la Galeria de artă contemporană expoziția ”Transylvania Kids / Copii din Transilvania”, în Casa Albastră din Piața Mare expoziția ”Darurile naturii. Bogăţie şi cumpătare” și tot la Muzeul de Istorie Naturală expoziția ”Vizitatori de iarnă în grădina Muzeului de Istorie Naturală”. Totodată, în Casa Hermes din Piața Mică se poate admira expoziția lui Fred Nuss ”Sibiul în alb și negru”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

distratul

Acum 7 ani

Frumoasa distractie
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 7 ani

Din cate stiu eu, sambata se joaca SOLITARITATE, nu SOLIDARITATE... in rest, numai de bine...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus