Vineri,
23.07.2021
Partial Noros
Acum
24°C

Suprafata de joc pentru Cupa Davis e gata. O parte din lotul Romaniei a testat terenul

Lucrările de instalare a suprafaţei de joc în Sala “Transilvania, pentru confruntarea de Cupa Davis, s-au încheiat, iar astăzi o parte din lotul echipei naţionale a României a testat suprafaţa. Adrian Ungur, Marius Copil, Dragoş Dima şi sibianul Victor Cornea au inspectat suprafaţa de joc şi au jucat primele schimburi de mingi, sub atenta supraveghere a căpitanului nejucător Andrei Pavel şi a antrenorului Gabriel Trifu.

Suprafaţa de joc este una indoor hard, identică cu cea folosită la meciul de Fed Cup dintre România – Spania, disputat la Galaţi.

Instalarea suprafaţei de joc a început de vineri seară, după încheierea partidei de baschet dintre CSU Sibiu şi CS Energia Târgu Jiu, şi s-a lucrat intens chiar şi pe timpul nopţii.  

Confruntarea dintre România şi Israel, din Grupa 1, Europa-Africa, va avea loc între 6-8 martie 2015, în Sala “Transilvania”. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate vineri, 6 martie, meciul de dublu se va juca sâmbătă, 7 martie, iar duminică, 8 martie, se vor disputa celelalte două meciuri de simplu.

Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în turul 2 din Grupa I, Zona euro-africană, iar cea care va fi învinsă va merge la barajul turului 1 al Grupei I.  În ambele cazuri adversara urmând să fie Slovenia sau Slovacia, în funcție de rezultatul dintre cele două.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus