Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

ACTUALIZARE. Accident in lant. Carutasul a fost gasit

ACTUALIZARE - Polițiștii l-au găsit pe căruțașul din cauza căruia s-a produs accidentul de aseară. Tânărul are 21 de ani și a fugit pentru că se știa vinovat. Căruța sa nu avea dispozitive reflectorizante, așa cum prevede legea, iar el nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, astfel încât să poată fi observat de șoferi. Căruțașul nu consumase băuturi alcoolice și a suferit o lovitură la cap, în urma impactului. Rănile sale nu sunt grave.
 
Șoferul care a intrat în căruță, pe timp de noapte, pentru că nu a observat-o, are 22 de ani și este din județul Harghita.
 
Mai grav rănite au fost, însă, două persoane dintr-o maşină care se afla în coloana formată în urma accidentului. Acestea au ieşit din maşină, ca să vadă ce s-a întâmplat. Din spate a venit însă un şofer care, din neatenţie, nu a pus frână la timp şi a acroşat maşina staţionată, pe care a împins-o în cele două persoane. Acestea se aflau în faţa maşinii şi încercau să vadă de ce s-a format coloana de maşini.
 
Cele două persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.
 
Știrea inițială:
 
Un căruțaș implicat într-un accident la Dumbrăveni a fugit. În urma lui, alte mașini s-au ciocnit, iar Serviciul de Ambulanță a intervenit pentru a duce la spital două victime. 
 
Inițial, un șofer a lovit o căruță, însă conducătorul atelajului a fugit după impact. La locul accidentului s-a format o coadă de autovehicule și s-a mai produs un accident soldat cu două victime. Persoanele rănite vor fi duse la Sighișoara. Au intervenit la accident două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.  
 
Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

@1

Acum 9 ani

Ești un jeg!
Raspunde

x

Acum 9 ani

in spitalul din sighisoara inca mai functioneaza liftul cu franghii de pe vremea lu maria terezia...o sa si revina repede din soc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus