Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Raluca Turcan: flori, felicitari si o campanie de informare impotriva cancerului de san de Ziua Femeii

Deputatul Raluca Turcan a împărțit cu ocazia zilei de 8 Martie flori, felicitări şi pliante pentru o campanie de informare împotriva cancerului de sân şi de col uterin „ Familia te vrea sănătoasă. Ai grijă de tine!”. Raluca Turcan a stat de vorbă cu sibiencele şi le-a explicat cât este de important să îşi facă analizele la timp.  Raluca Turcan le-a transmis doamnelor că au posibilitatea de a face analizele gratuit, print-un simplu control de rutină, cu trimiterea de la medicul de familie: „Noi femeile, pe cât suntem de puternice, pe atât suntem de sensibile. Pentru a ne bucura de viaţă şi a fi fericite alături de familie şi prieteni, trebuie să fim în primul rând sănătoase. Printr-un simplu control anual de rutină, putem preveni apariţia cancerului de sân şi de col uterin. Vă doresc o primăvară frumoasă, cu sănătate şi multe zâmbete alături de cei dragi!”, a declarat Raluca Turcan.   
Conform datelor statistice şase femei mor zilnic din cauza cancerului de sân şi de col uterin. România este pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte mortalitatea provocată de aceste boli. Spre deosebire de alte tipuri de cancer care sunt incurabile, cancerul de sân şi de col uterin se pot vindeca în majoritatea cazurilor, dacă sunt decoperite într-un stadiu incipent. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 224

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

HI HI HI!!!

Acum 7 ani

Pai nu le spune raluca curcan femeilor si ce efecte negative au botoxul in buze si siliconul la sani???
Raspunde

###

Acum 7 ani

Mergeți dnă la Botoșani, că noi la Sibiu suntem un picior de Occident și suntem bine informate, nu ca moldovencele care fac puradei pe bandă...
Raspunde

alzara - medic

Acum 7 ani

Mai Raluca, lasa populismul electoralist (caduc precum fostul tau idol) ! Ce -ai facut la guvernare, impostoareo? Care a fost rezultatul programelor nationale anticancer, demagoago, de oriunde ai fi!
Raspunde

dorin

Acum 7 ani

ial si pe sotul tau care pe toate posturile TV vrea sa arete ce politician si fost conslier prezidential corect este si plecati sa scape lumea de voi.
Raspunde

pastel

Acum 7 ani

pestrita lume!romania este bataia de joc a unor oameni care stiu sa vorbeasca si sa ameteasca poporul.du-te doamna si ajut-o pe udrea sa-si scrie memoriile, esti o rusine pentru sexul frumos si imi pare rau ca acum de ziua femeii nu-ti pot darui un trandafir , ca sa simti cu adevarat ce inseamna viata(metaforic vorbind) trebuie sa plecati din lumea politica! nu ne reprezentati, sunteti partasi la furaciunea din ultimii 10 ani;sper sa m ocazia sa va intalnesc si sa va spun personal ceea ce simt;din pacate,copiii vostri vor plati pentru faradelegile voastre;o femeie demna ar trebui sa apara in fata alegatorilor si sa-si ceara iertare pentru cele toate relele din ultimii 10 ani.fara onoare si fara demnitate iesiti pe posturile tv, la intruniri si ne dati lectii....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus