Vineri,
28.01.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Reclama indiana filmata in centrul Sibiului

După ce în 2013 actorul Salman Khan filma în Sibiu și în împrejurimi un videoclip pentru Bollywood, zilele acestea o nouă echipă de producție din India se află la Sibiu pentru a filma o reclamă.

Timp de două zile vor avea loc filmări în cea mai mare parte a centrului istoric, la realizarea reclamei participând inclusiv studenți din cadrul Universității ”Lucian Blaga”.

Astăzi au loc filmări pe strada Mitropoliei, strada Târgu Peștelui,  strada Gh. Lazăr colț cu strada Timotei Popovici, strada Tipografilor, în Piața Mică – la Podul Minciunilor. Mâine se va filma în Piața Aurarilor și pe strada Turnului la Butoiul de Aur, iar în data de 28 se va filma pe strada Turnului.

”Serviciul de Administrare a Domeniului Public a emis un aviz de ocupare a domeniului public pentru o serie de filmări în centrul Sibiului. Filmările se realizează pentru un spot TV ce se va difuza la o televiziune din India. Filmările vor întrerupe traficul temporar, pentru perioade de câteva minute. Solicitantul a plătit pentru ocuparea domeniului public o sumă de 3.500 de lei”, se arată într-un comunicat la primăriei Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus