Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Activitate in saptamana "Scoala altfel": elevii au plantat stejari la Sadu

Peste 60 de copii de la Școala Gimnazială „I.L.Caragiale” Sibiu şi Școala Gimnazială „Samuil Micu” Sadu au participat marţi la o amplă acţiune de plantare puieți de stejar, în cadrul săptămânii “Şcoala altfel”.

Elevii au reuşit să planteze 150 de puieţi în pădurea Sadului, ajutaţi de reprezentanţi ai Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu şi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru”Sibiu, Primăria Sadu.

„Îmi place că fac aşa ceva cu colegii mei pentru că este foarte distractiv şi mă bucur că nu stăm în clasă. Sper să crească mare copacul meu şi când o să vin la anul sau mai încolo, să îl găsesc mai înalt decât mine”, spune Otilia, elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială „I.L.Caragiale”.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai presei locale, invitaţi de reprezentanţii Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu să planteze puieţi alături de copii.

“Ne bucură faptul că am reușit să avem în această acțiune inițiată de APM Sibiu, parteneri importanți cum sunt ISU Sibiu și întreaga media locală. Iată, pentru prima dată, reușim să implicăm în mod direct și activ pe toți reprezentanții locali ai presei și ai televiziunii. Continuăm strategia noastră de educare a tinerilor în spiritul ecologic, prin angrenarea în această acțiune a aproximativ 60 de copii din Sibiu. Pornind de la faptul că pădurea este considerată plămânul verde al planetei, este important să păstrăm ceea ce avem și să îmbogățim patrimoniul nostru natural”, a declarat Bogdan Trif, director executiv APM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

1

Acum 8 ani

foarte frumos ,felicitari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus