Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Proiectele CFR pentru Sibiu: 5.4 milioane de lei. "Se circula cu viteza ridicola"

CFR are în vedere lucrări de reparații și reabilitări în valoare de 4 milioane de lei pe liniile de pe ruta Sibiu – Mediaș și Sibiu – Brașov, se arată într-o informare transmisă de societate deputatului FDGR, Ovidiu Ganț.
Conform documentului, Copșa Mică – Sibiu – Podu Olt – Rm. Vâlcea se au în vedere lucrări de reparații pentru ridicarea restricțiilor de viteză, în valoare de două milioane de euro. Pe linia cf Brașov – Podul Olt se vor desfășura lucrări de reparații terasamente, poduri și podețe, între stațiile Podu – Olt – Tălmaciu și Loamneș – Șeica Mare, cu valoare totală estimată la 1,46 milioane lei. Pe linia Brașov – Podu Olt se vor desfășura lucrări de reparație pentru ridicarea restricțiilor de viteză, lucrări estimate la 600 de mii lei. Lucrările curente la instalațiile SCB au o valoare de 1,4 milioane lei, în cursul acestei ani, se arată în document.
Deputatul Ovidiu Ganț a solicitat un răspuns CFR deoarece ”situația infrastructurii feroviare pe relațiile Sibiu – Sebeș - Alba, Sibiu – Brașov, Sibiu – Copșa Mică și Sibiu – Râmnicu Vâlcea este catastrofală, trenurile circulând cu viteze ridicole (restricții de 10km/h). Din această cauză, Capitala Culturală Europeană 2007 este afectată în mod grav pentru că turiștii nu pot ajunge decât în condiții nefavorabile (Timișoara – Sibiu în 7 ore, București – Sibiu în 5 ore)”, după cum scrie Ganț în interpelare.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Neamțu

Acum 7 ani

\"Se vor desfășura lucrări\"...ăsta a fost un răspuns în bătaie de joc. Termenele acestea pot fi anul ăsta, anul viitor, în 5 ani, în 10 ani sau cine știe când. România anului 2015 se află din punct de vedere al stării infrastructurii feroviare undeva imediat după revoluția industrială. Rușinos!
Raspunde

vasiladi

Acum 7 ani

TOTI GUVERNANTII SI ALESII LOCALI SI AU BATUT JOC DE CFR SA FACI 6 ORE CU TRENUL DE LA SIBIU LA BUCURESTI
Raspunde

Alex

Acum 7 ani

Acum poti spune, mergeti si plangeti-va la brasov ca de ei apartinem, la fel si muzeul de locomotive pe aburi (AL SIBIULUI) cu care nu se poate face nimic pentru ca cei de la iasov vor sa faca bani din el (2 locomotive au fost vandute deja in timp ce restul se degradeaza vazand cu ochiul liber). Fac pariu ca moldovenii aia de la iasov sunt in stare sa le ia de aici ca sa isi faca ei un muzeu undeva, ca macar atat stiu.
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

D -le Gant, pe cand electrificatrea çaiii ferate Sebes -Sibiu Brasov si intrgrarea in magistrala cf cu legaturi externe directe ?
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

***economie.hotnews.ro/stiri-auto-19857127-interviu-nicolas-maure-seful-dacia-dupa-2020-nimeni-renault-nissan-nu-intelege-cum-nu-exista-sistem-minim-autostrazi-romania-daca-sibiu-pitesti-nu-gata-pana-atunci-trebui-luam-decizii-importante.htm
Raspunde

cacialmaua

Acum 7 ani

Culoarul 4 CF cind intra in executie. Nu se poate asa ceva, sa fie realizat 75% si sa fie abandonat atita timp cit scurteaza cu sute de km distanta pina la Bucuersti si beneficiem de fonduri europene, iar cu muzeul locomotivei are perfecta dreptate Alex.Cum e posibil sa dispara locomotive si sa nu ia nimeni nici o masura. Atentie mare la calea ferata de linie ingusta, au disparut linii pe la Mohu, tare mi-e ca aici e dirijata de undeva de sus sa se distruga acest tronson, asa cum s-a intimplat si cu soseaua Sibiu Agnita, cineva o dat ordin sa fie distrusa si cirpita dupa aceea desi la inceputul anului trecut asfaltul era excelent. Astia trebuie adusi in fata legii care se preteaza la asemenea sabotaje.
Raspunde

@joseph

Acum 7 ani

Hihihi Nu a mers chestia cu Merkel si acum ciobanii din Sibiu se bazeaza pe Hollande E greu sa accepti dar la pericerie te -ai nascut la periferie ai sa termini Cat priveste intrebarea cocitadinului tau cand se elecrifica Sibiu Rm Valcea sau se executa bucata Rm Valcea Curtea de Arges sau autostrqda Sighii Pitesti raspunsul e la E.A.Poe FRAIERE
Raspunde

@joseph

Acum 7 ani

Hihihi Nu a mers chestia cu Merkel si acum ciobanii din Sibiu se bazeaza pe Hollande E greu sa accepti dar la pericerie te -ai nascut la periferie ai sa termini Cat priveste intrebarea cocitadinului tau cand se elecrifica Sibiu Rm Valcea sau se executa bucata Rm Valcea Curtea de Arges sau autostrqda Sighii Pitesti raspunsul e la E.A.Poe FRAIERE
Raspunde

Q10

Acum 7 ani

fratilor toate intrebarile au raspunsul la Comitetul de partid Judetean sibiu,toti domnii cu steif belesc zilnic belengherul si nu fac nimic pentru ptr. judet, se uita la tv. sau la secretare,etc,nici alesii din parla- ment nu-s mai buni,trece ziua luam simbria.
Raspunde

GARA CFR SIBIU

Acum 7 ani

Dragi responsabili de GARA CFR SIBIU. Va rog in numele a mii de pasageri care calatoresc cu trenul din Sibiu, sa faceti accesul la peronul 2/3 din Gara Sibiului, sa putem ajunge civilizat. Scarile sunt periculoase de coborit si urcat, jos este apa. Sau mai bine faceti un acces sus, ca poteca acea la fel este de toata jena. Sincer! este incredibil ce este la aceasta gara. Sunt sigur, ca se poate rezolva si din sponsorizari, orasul ar putea fi implicat, dar asa e de toata rusinea, si mai presus este periculos, RUSINOS!!!!
Raspunde

Apropo de Gara cfr

Acum 7 ani

Seara iti este sila sa intri sau sa tranzitezi acea incapere din cauza putorii care exista acolo. Politia nu face nimic pentru ai indeparta pe nespalatii care dorm in gara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus