Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Strada Plugarilor, inchisa pe o treime. Deocamdata

De la finele săptămânii viitoare, circulația pe strada Plugarilor va fi închisă până la începutul verii. Autoritățile locale anunță că din 18 aprilie vor începe lucrările de modernizare a rețelei de canalizare, lucrări care vor fi efectuate pe tronsoane. ”Drumuri și Prestări Construcții va începe modernizarea rețelei de canalizare pe primul tronson al străzii, cel dintre strada Oștirii și strada Rahovei (până la fostul complex Silvana). Traficul pe acest tronson va fi închis, lucrările urmând să fie finalizate până în 1 iunie. De la acea dată constructorul va începe lucrările pe cel de-al doilea tronson al străzii, cel dintre strada Rahovei și Calea Cisnădiei”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.
Lucrările demarate de DPC în cadrul unui contract semnat cu Primăria nu sunt primele care vizează rețele de sub această stradă. Până acum, arată reprezentanții administrației locale, pe strada Plugarilor au fost refăcute rețelele de apă și cele de gaz. ”Situată în cartierul Hipodrom, strada Plugarilor este inclusă în pachetul de opt străzi din zona Calea Poplăcii – Calea Dumbrăvii Turnișor ce vor fi modernizate cu finanțare din bugetul local. Contractul a fost semnat cu asocierea SC DPC SA – SC Comtram SA – SC Geiger Transilvania SRL, valoarea lucrărilor de modernizare pentru toate cele opt străzi fiind de 3.329.206,92 lei, fără TVA”, mai informează Primăria.

Sursa foto: Google Earth

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

alzara

Acum 7 ani

Traiane, esenta stirii : se ofera varianta Rahova - C.Cisnadiei !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus