Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

GALERIE Efectele furtunii de azi-noapte: inundatii, tigle sparte, acoperisuri luate de vant

GALERIE Efectele furtunii de azi-noapte: inundatii, tigle sparte, acoperisuri luate de vant

Furtuna puternică abătută azi-noapte asupra Sibiului a lăsat în urmă mai multe străzi inundate și acoperișuri fără țigle.

Spre exemplu, strada Petru Rareș din Șelimbăr s-a transformat într-un lac de dimeniuni reduse, punând la grea încercare sibienii care au vrut să plece în această dimineață cu mașinile la serviciu. ”Sper să se ia măsuri întrucât sunt foarte multe persoane care nu au mașina și e foarte greu să meargă pe jos pe o asemenea stradă”, a declarat un cititor al ziarului Turnul Sfatului, care ne-a și trimis câteva fotografii, locuitor al zonei afectate din Șelimbăr.

Și centrul istoric al Sibiului a avut de suferit, străduțele fiind presărate de țigle și bucăți acoperișuri sparte.

Meteorologii sibieni au transmis încă ieri de la prânz un avertisment prin care anunțau că timp de două zile se pot produce vijelii, descărcări electrice și furtuni.

”Pe parcursul zilei de joi, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse care vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/m”, mai arată specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania-Sud Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 797

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

Muc cel Mic

Acum 8 ani

E o problema mai veche in acea zona(locuiesc in zona si asa e de fiecare data cand ploua torential ca azi noapte )...Pe Apele romane,Primaria Selimbar si Primaria Sibiu le doare in basca de platitorii de taxe si impozite...
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Ar trebui sa il intereseze pe alesul vostru Maricuta....dar e prea ocupat sa vanda terenuri...cat mai poate pana vine DNA-ul peste el.
Raspunde

@Muculet

Acum 8 ani

De vina e mirificul vostru primar de care apartineti, care are in plan imediat numai suste si combinatii.
Raspunde

RADU

Acum 8 ani

Sa fi vazut cata apa era pe str.Baicoi !!! Mai avea un pic si intra in curti si in subsoluri si asa se intampla la fiecare ploaie mai mare,dar am inteles ca nu se face nimic pentru ca strada figureaza ca fiind reabilitata si asfaltata de mult !!!
Raspunde

Nelu giratoriu

Acum 8 ani

Pentru a pastra un nivel academic al comentariilor ar fii benefica infiintarea unui cinema multiplex pe meleagurile noastre.
Raspunde

Muc cel Mic

Acum 8 ani

Mai lasa-ne cu multiplexu tau cu tot....prima data sa avem infrastructura si apoi sa ne gandim si la altele !!!
Raspunde

Halo marincuta si virgil popa

Acum 8 ani

pai asta e! marincuta si virgil popa au construit aici langa Sibiu da nu au apucat sa se lege de conductele orasului . toate relele pe oras si necazurile pe oameni. Ei sa castige ca restul nu conteaza.
Raspunde

@5

Acum 8 ani

ESTI TOTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MA FACI SA RAD ...CHIAR SI DE MINE!!!
Raspunde

D

Acum 8 ani

E suficient sa te uiti pe harta la zona strazii Petru Rares din Selimbar ca sa iti dai seama ca acolo nimic nu e facut cu cap: strazi care nu duc nicaieri, nealiniate, case asezae alandala. Chiar si XXL-ul e un trapez asezat fara prea multa gandire.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Daca ai fost suficient de idiot sa iti iei apartament in haznaua aia denumita de smecheri cartier rezidential sincer iti meriti soarta. Smecherii merg cu limuzina fraierii cu barca.
Raspunde

Alex

Acum 8 ani

Treaba asta cu \"cartierele rezidentiale\" e o prostie totala. Totul se face fara cap si peste 40-50 de ani daca trebuie modificat toti vor sari in sus ca trebuie demolat un bloc/o casa.
Raspunde

xxx

Acum 8 ani

A fost o firma turceasca SYSTEM YAPI care s-a ocupat de canalizare in Sibiu si in alte localitati. Contracte semnate de autoritati.... rezultatele se vad...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus