Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

In Sibiu va fi construit un nou mall

In Sibiu va fi construit un nou mall

Pe cei peste 32.000 de mp ai terenului eliberat de construcții de lângă Podul Gării va fi ridicat un mall, cu două niveluri subterane pentru parcare, parter, un etaj, etaj retras și etaj tehnic. Potrivit planșei prezentate public de investitorii de la SC Festival SRL, suprafața verde amenajată va fi de minim 15 procente din suprafața terenului pe care va fi edificat viitorul mall. Pentru a fi atins acest procent, investitorii vor acoperi cu terasă înierbată și viitoarea construcție în care va fi amenajat mall-ul. Potrivit informațiilor Turnul Sfatului, negocierile pentru viitorul mall sunt avansate și există deja și o listă cu viitoarele magazine care vor funcționa aici. Totodată, viitorul mall va avea și multiplex.
Accesul la viitorul mall va fi făcut atât dintr-un viitor giratoriu care va fi amenajat în dreptul Podului Gării, cât și printr-un viitor sens giratoriu care va fi amplasat la intersecția străzilor Fabricii cu Socului.
Potrivit planului urbanistic zonal întocmit pentru viitoarea investiție, înălțimea maximă a viitoarei clădiri care va adăposti mall-ul este de 26,5 m.

Vom reveni cu amănunte

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

54 comentarii

:)))))))))

Acum 8 ani

Totodată, viitorul mall va avea și multiplex.
Raspunde

in final

Acum 8 ani

Primeste corlran multiplex:))))
Raspunde

in final

Acum 8 ani

Primeste corlean multiplex:))))
Raspunde

Fmm

Acum 8 ani

Să mă c.c pe mallurile voastre de sclavi. Sclavi! Sclavi! Sclavi!
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

....omul cu multiplex-ul a perseverat si i sa indeplinit dorinta ;-))))
Raspunde

@joseph

Acum 8 ani

Auzi Joseph hai si apari si comenteaza acum ca numai aia din Brasov si Cluj frecventeaza asa ceva Oricum eu tot nu stiu care este primul mall din Sibiu Si noteaza te rog data 25 mai 2015 Eu iti promit ca daca tu mananci o pizza la PizzaHut la mall.in 24 mai 2018 ti o platesc eu de zece ori Ce este insa interesant ce frustrare zace in targul tau , toti criticau Coresi si acum toti o sa sara in sus de bucurie Te anunt Coresi a costat la gol 123 milione , daca firma aia din Sibiu are banii astia acum sa ..inceapa proiectul imi scot palaria in fata lor In Brasov si AFi si Trigranit nu ii au desi au locatiile in proprietate si ancorele (cora si carrefour amanetate) Asadar asta e cel mai bun exemplu de cum fraierii de la tara pot fi prostiti fiindca stapanii lor au simtit o oarecare revolta la puleti ca nu au cinema si teatru Oricum articolul asta e doar ok propagandistic ala cu interviul lui Chiriac e total
Raspunde

UnKnown

Acum 8 ani

Unde e ala cu multiplexul? sper sa nu prinda ziua cand v-a incepe vreun film sa ruleze acolo , sper sa isi dea duhul la coada la bilete!!!
Raspunde

eu

Acum 8 ani

de-a lungul anilor s-a tot vb de noi mall-uri.pana nu incepe constructia,nu mai cred nimic
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Ești un provocator incult și ordinar! Cultura, civilizația și educația nu se fac în mall. Aceeași dispută infectă de ani de zile. Poate ar fi mai utilă o discuție privind universitățile, instituțiile de cultură, muzee, teatre etc. Voi, nimic. Doar \"bătălii\" pe mall-uri și multiplexuri. Sunteți niște nulități absolute...
Raspunde

Cititor

Acum 8 ani

Să speram că acum nu se va umple centrul de second handuri cum e la Cluj. Zara, Massimo Duti, Ecco, magazinele de pantofi ar face bine să rămână în centru!
Raspunde

Andrei

Acum 8 ani

Nemernicii...! Dar pentru oamenii saraci care nu-si permit sa faca cumparaturi, bolnavii, sau cei care vor sa se delecteze, sa-si petreaca timpul liber intr-un alt mod, sa faca sport, ce se face? Astea-s sistemele de valori ale celor cu bani si celor care ne conduc. Rusine autoritatilor care aproba astfel de proiecte, si pe deasupra si in zone rezidentiale. Si nu, nu locuiesc pe str. Fabricii. De zgomot avem nevoie in centrul Sibiului. Cum apare un teren mare liber, hopa malll, hopa supermarket, hopa bloc. Mi-i greatza. Banul decide, si nu bunul simt. Nu se gandesc boii care raspund de PUG ca este si asa prea mult trafic peste podul garii deja, si acces dificil in toate cartierele din nordul caii ferate, pentru ca sunt putine cai de access si dificil de creat altele noi, iar biciclistii isi risca viata sa treca podul garii? Ce vor, sa ne sufoce? Dar la Amilon, Abator, Independenta + sectia Cazangerie, ce se va construi? Raspunsul l-am dat mai sus. Acelasi rahat.
Raspunde

@11

Acum 8 ani

Nu uita xanax-ul!!! Ești tot mai grav.... E investiție privată tăntălăule! Orice firmă vrea profit! Du-te și te plimbă în parc, cu bicicleta, în pădure etc. Asta dacă-ți dau drumul de după barieră. Ai grijă să nu treci dacă vezi luminițe roșii!!!
Raspunde

eu

Acum 8 ani

Andrei, esti penibil. Cam ce ai vrea sa construiasca un investitor privat acolo? O padure in care sa faca alei pe care sa te plimbi tu cu bicicleta?
Raspunde

@9

Acum 8 ani

Huo nebune ca nu se face niciun mall. Chiar in orasul vostru prapadit asa cum sunt sigur ca exista cel putin un manager de dezvoltare sa vada ca aberatia descrisa in articol costa cel putin un sfert de miliard ( 32 ooo mp pe 4 nivele cu 2 subterane ) Doamne dar voi chiar sunteti toti dusi cu pluta Pai nici Donald Trump nu e bancabil cu investitia asta in Sibiu Mai ati avut una de vreo 180 milioane parca in Paltinis care o tot dezvoltati prin gazeta voastra de perete acum 5 ani Ia vedeti cati mm de partie s-au construit azi ! Cand sapa aia prima cota putem sa incepeti sa comentati pana atunci sunteti doar un obiect de studiu sociologic pentru ziaristii vostrii . Si analfabetul se repede ca ce o sa se aleaga de cultura lui daca toti cultii din Sibiu se duc la multiplex Sincer nu cred ca Romania are o comunitate mai credula decat Sibiul
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Chiar este adevarat? Ar fi nemaipomenit! Sibiul are nevoie ca de aer de un mall.
Raspunde

@14

Acum 8 ani

Ba habaucule, mai opreste-te din scuipat Sibiul, prapadit e catunul din care esti tu, bai frustratule, aici se vede valoarea Sibiului, de aceea esti toata ziua pe saiturile noastre. Ba Paltinisul se dezvolta daca raminea Bottesch la Consiliu judetean, asta o fost proiectul lui, da veneticii si frustratii ca tine au votat altceva, ca sa nu se dezvolte Sibiul. Bine ca in Romania e tiganie si manelism ca la tine, nu oameni seriosi si credibili cu care poti sa construiesti o societate dezvoltata. Ba voi chiar nu vedeti ca aveti probleme cu societatile occidentale datorita mentalitatii voastre.
Raspunde

coresi

Acum 8 ani

bai bulumacule esti tare afectat si frustrat ,mai abtinete nataraule si dute la tine ca stau vacile nemulse si balegaru la portita ,bai ai vazut ,simbata ,100 000 de sibieni in strada la concertu ,radio zu ,asta va oftica ,ba bulumac descreierat ,paltinisu a fost sabotat de mitici de la vale de carpati inclusiv ,leana de plescoi ,aia care a fugit cu sute de miloane de euro s-a va faca , pirti sialte utilitati la voi la goaza aia de poiana ,bai tarane mars la tine in pustietetea voastra scirnav libidinos ,tu si multi alti nu aveti voie s-a vorbiti de sibiu nici in soapta ,bai antrax ,daca nu veneau comunisti in 45 la putere ,veneai cu pasaport in sibiu si nu trebuiau ai vostri s-a fuga in dubai s-au las vegass ,esre aici in sibiu ,asa a trebuit s-a va suportam frustrarile si umilintele 70 de ani ,recunoaste ca esti afectat de valoarea pe care o are sibiu ,este primu remediu de tratarea boli fara medicamente ,esti afectat tare husane ,mars in ghetoul tau
Raspunde

ro

Acum 8 ani

in loca sa fim uniti mai bine ne injuram ...cred ca asa fac si strainii ...educatia si mentalitatea de invingator impotriva celor care ne \'\'conduc\'\' este egala cu 0
Raspunde

x

Acum 8 ani

daca aveam cinema multiplex, nu mai erau de senzatie stirile astea
Raspunde

catalin

Acum 8 ani

Erau si mai avansate discutile pt un mall langa dedeman. Erau obtinute toate aprobarile, erau niste contracte cu anumite magazine... vede cineva sa se construiasca langa Dedeman?
Raspunde

unknown

Acum 8 ani

Articol Jalnic... Acum cateva zile ne prezentau un mall avansat la dedeman... acum vin cu porcarii la gara... voi nu sunteti jurnalisti ci niste tehnoredactori incepatori
Raspunde

unu

Acum 8 ani

lasati-ma cu zona aia ca in fiecare an este un articol in ziarul asta \"minunat\" referitor la zvonurile ca s-ar construi un mall acolo. Din cate imi amintesc in ziare ar trebui sa apara stiri verificate din mai multe surse nu doar zvonuri auzite in treacat de catre un jurnalist care are target-uri pe numar de articole scrise. :)
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Ba rahatu ala al tau de coresi [ ma mai faci sa mai cheltui si bani ca sa vin sa vad un rahat] o costat atit ca treisferturi din bani i-ati furat, vezi-ti de catunu tau si lasa Sibiul in pace, powlete frustrat de la tara. Sunteti afectati rau de evolutia Sibiului si voi si aia de se cred ca de la ei vine lumina care de fapt e intuneric si care o facut tara, varza a la cliuj. Ba ce pareri bune aveti despre voi, va dati note si va clasificati singuri, frustratilor.
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

Se vede treaba ca niciunul nu prea aveti de lucru daca pierdeti atata timp cu comentarii aiurite si inutile. Atat mall-ul (fost magazin universal, in alte vremuri) cat si muzeele, teatrele, sunt necesare unei societati moderne. Restul depinde de alegerile pe care le face fiecare. Eu merg si in mall si la concerte Joia (si nu numai) la Sala Thalia. Acum treceti naibii la munca.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

probabil cel care tot cerea multiplex a scris articolul...
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

In timpulacesta pe locul unei defuncte centrale termicedin zona Cedonia, intre blocuri turn, pe un spatiu mic se va construi o noua poloclinica privata (oamenii s -au saturat de judetean) . Unfe vor parca? Pe unde va fi accesul ? Un spital nou nu se costruieste in curtea judeteanului pt ca...nu e cale de acces ! Deleanule, cerceteaza, afla, fotigrafiaza si scrie !
Raspunde

@25

Acum 8 ani

Absolut! Doar nu crezi că trollul cu multiplexul nu era din redacția TS?
Raspunde

Vlaaad

Acum 8 ani

cati din cei pe care-i apuca flatulenta din cauza lipsei mall-urilor isi permit sa isi cumpere ceva din ele? Un multiplex in shopping city ar rezolva problema. Un mall intr-o zona semi centrala ar diminua un pic din valoarea economica a zonei centrale. sibiul este (poate) cel mai frumos oras din tara datorita faptului ca-si pune in valoare zona istorica a orasului. Dupa parerea mea, intr-o logica concordanta, shopping city la marginea orasului este bun ca sa-si poata lua catateanu\' salam la sfarsit de saptamana. In centru ar trebui profitat la maxim de zona turstica
Raspunde

@23

Acum 8 ani

Bai analfabete sibian. Te anunt in mod oficial ca Mall-ul Coresi nu este al meu , este al unui individ numit Mullinez ( Leroy Merlin , Decathlon, Kiabi, Kiloulou si franciza de restaurante Flunch Daca tu crezi ca mosul a putut fi pacalit de un cost exagerat al constructiei iti sugerez sa il contactezi si daca o sa reusesti sa ii demonstrezi te umple de bani. Dar sincer cred ca tu ai un mic handicap in a intelege realitatea si numai exercitiul de citirea acelor cateva nume scrise aici iti vor epuiza toata energia. Deci sibiane prostalau( scuze pleonasmul) eu zic totusi ca sa economisesti cu tot neamul tau ceva banuti sa te urci in RATA sa faci bine sa vezi si tu cum arata un mall , si apoi intorcandu-te la nepoti sa le povestesti. Ca sperante sa investeasca cineva la Sibiu 100 milioane pentru un Mall sunt nule asadar sa aiba macar ei posibilitatea sa le povesteasca cineva despre cum trebuie sa arate un oras. Vorba aia sibianule oligofren macar \" O data in viata\"
Raspunde

Stelian

Acum 8 ani

Aici se vede IQ-ul vostru, stiti numai sa va balacariti si sa va faceti cum va vine la gura, ascuzandu-va ca sobolanii in spatele tastaturii. Sunt doua motive principale: lipsa unei femei sau lipsa unei slujbe cumsecade (nu prea am vazut ratati cu slujba buna). Sa ridice mana care din astia care injura nu sufera cel putin de unul din cele doua probleme. Dar fiti sinceri ca nu va vede lumea :)
Raspunde

@stelica

Acum 8 ani

Stelica frate dupa nume si dupa cum te exprimi, nu cred ca ai cunoscut vreo femeie ca lumea ..in viata ta Probabil ca te -ai multumit cu putin dar fiecare dupa cum merita Cat priveste slujba , aici m-ai cam prins si ridic mana Nu prea mai am chef de ea dar ce sa fac ? Fara ea raman fara femei ca lumea si ajung ca si tine si natangul concitadin JOSEPH m-a mai provocat o data si l-am balacarit intr-o saptamana din tokyo kuala si singapore ( de era naucit saracul cu IP finderul lui) Asdar te bagi saptamana viitoare sa o incasezi si tu?
Raspunde

@31

Acum 8 ani

Măi, măi, ce șmecher ești tu. Ai descoperit proxy și te dai grozav. Haide la o discuție față în față. Atunci să te văd de ce ești capabil. Nu ascuns prin Singapore. Ce zici? Te bagi să o încasezi și tu?
Raspunde

@31

Acum 8 ani

Stelica ciobanas cu 300 de oi , i-a leaga-te tu acum la un proxy cu ip de Singapore acum ..si dupa ce reusesti lasa berbecul si foloseste mana pentru o calatorie virtula Voi in Sibiu acolo chiar nu aveti o limita a prostiei iar tu Stelica esti prost , agresiv si un pic admanum! Ma rog e viata ta asa ca ramai cu ea! Manuela sora lui Aron Pumnul !
Raspunde

Stelian

Acum 8 ani

Nu ma bag la nici o vitejie cibernetica, dar vad ca am atins ditai punctu\' sensibil. E bine ca ti-ai gasit un sens in viata, sa te balacaresti pe net. Mai linistiti-va mai oameni buni si nu mai jigniti ca etnicii in stanga si dreapta. Daca nu va place Sibiul, nu veniti aici, nu intrati pe site-uri dedicate Sibiului ca altceva decat sa ne lasati indiferenti nu obtineti. Ca un sibian adevarat va urez totusi \"O seara faina!\"
Raspunde

@31

Acum 8 ani

Stelica ciobanas cu 300 de oi , i-a leaga-te tu acum la un proxy cu ip de Singapore acum ..si dupa ce reusesti lasa berbecul si foloseste mana pentru o calatorie virtula Voi in Sibiu acolo chiar nu aveti o limita a prostiei iar tu Stelica esti prost , agresiv si un pic admanum! Ma rog e viata ta asa ca ramai cu ea! Manuela sora lui Aron Pumnul !
Raspunde

Stelian

Acum 8 ani

Ma intreb care o fi diferenta intre net-scandalagii si Fernando de la Caransebes? :)
Raspunde

@29

Acum 8 ani

Recunosc \"m-ai dat gata\" Leroy Merlin, Decathlon, Khiabi, multi tananai in lumea asta. M-am adresat in mod peiorativ ca-i mall-ul tau, zevzecule, ti-am scris ca am fost si e varza, am fost degeaba. Cine vorbeste de handicap in a percepe realitatea, ba era sa uit, esti crescut sub Timpa, precis nu esti timplar, vezi-ti ba de ale tale si nu mai tot intra si denigra pe aici. N-are rost sa mai pierd vremea cu unu ca tine
Raspunde

@37

Acum 8 ani

Se vede de la o Posta ca esti sibian.. Asa e bai prostane ..un moment chiar am sperat ca tu ai crezut ca eu sunt proprietarul lui Auchan asa ca acum stii ca nu este asa. Varza nevarza exista si nu e un vis erotic ca cel din Sibiu. Eu nu va denigrez , vreau doar sa intekegeti incetul cu incetul ca sunteti niste intretinuti ai tarii asteia si ii datorati un pic de respect....respect ciobanesc dar macar respect chiar daca un mall e prea mult pentru un sarantoc fudul de la tara din Sibiu..hihi
Raspunde

@38

Acum 8 ani

Cum sa cred ca tu esti proprietarul a ceva bai ruptule in fund, esti de o prostie crunta iar cu intretinutul, voi vorbiti ba plosnite parazitare care furati, sabotati, dictati Sibiul de-o viata, ba controale DNA la voi zi si noapte, vi s-o dat de la buget 600 de miliarde, plus deconcentratele furate de la Sibiu, bani furati de la altii, fara ca sa-i fi produs voi ca si aia de la cliuj, intretinitii striga in gura mare ca ei intretin, tupeu de sobolani rosii. Ba Sibiu are mall mult mai ca lumea ca al vostru, o sa platiti voi cu virf si indesat toate miseliile pe care le faceti acestui judet.
Raspunde

@39

Acum 8 ani

Ai uitat de hadicapați... Nu mai schibi poezia aia că ne-am cam plictisit de poezia ta idioată și de înjurăturile tale la adresa dibienilor. Caută-ți o ocupație, un hobby, ceva și nu ne mai pluctisi cu incultura ta.
Raspunde

@40

Acum 8 ani

Eu nu injur sibienii si nici pe altii, raspund cu aceeasi moneda cu care sunt abordat, uita-te cine injura intii si vorbeste urit, cred ca ai gresit total adresantul si nici nu esti in stare sa discerni lucrurile.
Raspunde

Corelian

Acum 8 ani

Bineee! Prima bucurie adevarata din viata mea si a urbei in care traiesc! Multiplexul este cea mai buna investitie a autoritatilor! Va multumim!
Raspunde

@23

Acum 8 ani

Bai rahatule cu ochi, ia citeste aici: ***www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/184346/israel-vizel-afi-europe-mallul-afi-palace-cotroceni-va-ajunge-la-90-000-mp-inchiriabili-iar-in-2016-demareaza-mallul-din-brasov.html Ala de la sighii numai mall nu e, fara cinema, fara food-court (cu o cafenea si o pizzerie)
Raspunde

Inteleptul, bineinteles sibian

Acum 8 ani

Anoste vieti mai aveti, mai tristilor, de va certati ca disperatii pe net fara sa va cunoasteti. PENTRU O STIRE, RETARZILOR? Regionalisme de 15 bani de parca aveti vreo legatura cu realizarile orasului in care stati. Stati ca niste legume ce sunteti, nu sunteti in stare sa faceti nimic, trece viata pe langa voi si, constientizand ce ratati sunteti, urlati unii la altii, crezand ca aveti ceva in cap (hint: intre tamplele voastre nu e nimic;) ) Mai lasati calculatorul, iesiti, beti, futeti ca de mai stati inchisi in cutiile alea de beton o luati razna. Daca nu ma credeti, intrebati-l pe Freud!
Raspunde

titu enacache

Acum 8 ani

Mai INTELEPTULE , tu de ce postezi daca ai atatea activitati ? Ma mir ca ai auzit si tu de Freud . Afanata , cine are urechi de auzit sa auda .
Raspunde

@45

Acum 8 ani

Auzi nătângu\' nr. 2, mai termină cu \"afanata\" că ești mai oligofren decât fratele tău agramat. Cum naiba vă adunați toți retarzii să poluați zilnic pe aici?
Raspunde

titu enacache

Acum 8 ani

mai 45 nue prea usor sa intelegi ce inseamna Afanata , iar de la tine ma astept cu atat mai putin . Afanata cine are ureci de auzit sa auda
Raspunde

@47

Acum 8 ani

E clar, e același nătâng. Sau același material genetic alterat. Creierul tău e afânat rău de tot. Se vede: gramatica zero, exprimare puerilă, comportament infantil. N-avem ce să-ți mai cerem. Elucubrare plăcută afânatule.
Raspunde

Inteleptul, bineinteles sibian

Acum 8 ani

Apropos de gramatica, la ultima propozitie, aia cu elucubrarea, inainte de \"afânatule\", trebuia pusa o virgula. Iar tu, dl Enacacache, cum poti sa te miri ca Joiana daca nu cunosti omul? Probabil presupui, ca si Caracalu\' s-o construit pe presupuneri :)
Raspunde

titu enacache

Acum 8 ani

Bravo , 47 cred ca incepi si tu sa judeci . Usor usor il copiezi pe concitadinul tau Cioran . Afanata ,cine are urechi de auzit sa auda
Raspunde

bleah

Acum 8 ani

Cretinul rămâne cretin. Orice ai face. N-are rost să-mi uzez tastele și neuronii cu toți nătângii afânați. Și amice de la 49, dacă te dai rotund că ai fi poliglot cunoscător de multe gramatici și super înțelept, învață franceza înainte de a da lecții. (à propos mon écrivain sage et pleine d\'esprit malin...)
Raspunde

serios

Acum 8 ani

are cineva de vanzare teren in zona? cum dracu sa deschida cineva mall pe 32.000 m2...e ca o gluma proasta... si cine vine acolo sa inchirieze ...sau va fi spatiu de birouri pentru turnul....:) se va deschide exact ca si la dede...si ii vor muta asia pe c4 si pe graure si pe dech si pe c si a si pe restul acolo :)...ca altfel...ioc mall...visati dragilor visati...ca in timpul asta noi ne rupem rotile in gropi si inca avem stazi ...de pamant...in plin sibiu...dar da de mall avem nevoie:)
Raspunde

Cocardel

Acum 7 ani

Ba javrelor eu vreau mall ca în București nu centru comercial jalnic și cacacioase.Fara mall Sibiul nu exzista este șters de pe harta nu are identitate. Iubesc Bucureștiul.
Raspunde

Rãzvan

Acum 7 ani

E necesar în partea aceasta a orașului,mai ales cã terenu pãrãsit dãdea "o fațã urâtã" orașului...cu circulația pe podul gãrii v-a fi rãu...se va face zeci de minute sã îl tranversezi,numai câte o bandã de sens e nasol...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus