Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Zboara! Pedaleaza! Creeaza! Experimenteaza! Acesta este spiritul Airfield Festival!

Zboara! Pedaleaza! Creeaza! Experimenteaza! Acesta este spiritul Airfield Festival!

Câtă distracție încape pe 40 de hectare de iarbă, sub cerul liber? Atât cât să-ți transformi 4 zile din viață într-un festival. Airfield Festival înseamnă mai mult decât muzică bună, spațiul generos și poziționarea în mijlocul naturii, la poalele munților, recomandă Airfield ca fiind cel mai atractiv teren de joacă al verii. Dacă ești pasionat de muzică și natură, atunci ai face bine ca vara să te prindă la Sibiu, între 30 iulie și 2 august, la Airfield Festival. 
 
Senzații tari la înălțime!
 
Nimic nu se compară cu experiența zborului! Hai la Airfield și bucură-te de festival de la înălțime. Savurează senzația de libertate și trăiește momente unice deasupra tuturor. Orașul Sibiu și munții din împrejurime se află la doar un zbor distanță.
Primul salt cu parașuta? Transformă-l în cea mai tare amintire a verii. Saltul în tandem este cea mai sigură și cea mai bună alternativă de a experimenta căderea liberă și zborul cu parașuta. Încearcă experiența ridicării deasupra Sibiului cu elicopterul, cu avionul sau cu balonul cu aer cald ancorat la sol și profită de vederea panoramică a uneia dintre cele mai frumoase zone din România, alături de instructori calificați cu o vastă experiență în domeniu.
 
Ești pregătit de sport și distracție?
 
Ce poți să-ți dorești mai mult, pe o pajiște înverzită la poalele munților, în cea mai relaxantă și boemă atmosferă, decât să practici cele mai populare sporturi extreme și de agrement împreună cu prietenii?
Descoperă cele mai pitorești trasee de mountain bike din împrejurimile Sibiului într-un tur ghidat pe bicicletă sau minunează-te de cele mai tari combinații de trick-uri la competițiile de skate, BMX și MTB sau la show-uri inedite de parkour. Strânge toată gașca și întreceți-vă pe terenul de sport, la o partidă de fotbal, volei, badminton sau tir cu arcul. Ești în căutare de activități inedite? Perfect! Scapă de pielea de adult și pentru câteva ore te poți  bucura de magia baloanelor de săpun, te poți distra pe cinste într-o bătaie răcoritoare cu pistoalele cu apă sau poți intra în pielea unui adevărat star al muzici în garajul rock. Dacă tot ce-ți dorești este să te relaxezi, te așteptăm în zona de lounge, food court sau la unul din baruri. Orice trăire o poți imortaliza simplu și rapid la Photobooth.
 
Descoperă artistul din tine!
 
Arta și teatrul în aer liber sunt un deliciu: respiră teatru împreună cu cei 15 artiști ai companiei de teatru BIS Sibiu, participă la workshop-uri de improvizație, pantomimă, pictură și desen sau dă frâu liber imaginației la atelierele de creație și handmade organizate de Magic Hand Studio și Incubator 107 Sibiu.
Airfield Festival este cel mai eclectic eveniment muzical al anului din România. 70 de proiecte muzicale vor evolua timp de 4 zile pe 3 scene echipate cu cele mai performante sisteme de sonorizare la ora actuală: D&B Audiotechnik și Function One. Mobb Deep, Little Dragon, KRS-One, The Skatalites, Dixon, Âme, DJ Koze sau Roy Hargrove Quintet sunt doar o parte din artiștii care vor performa la cel mai cool festival de muzică al verii.
Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook. 
 
Preț abonamente
În perioada 5 mai – 29 iulie > 219 RON/ abonament (taxe incluse)
Preț abonament în ziua festivalului > 269 RON/ abonament (taxe incluse)
Preț camping
Pentru perioada 30 iulie – 2 august > 30 RON/ de persoană

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus