Duminică,
29.11.2020
Innorat
Acum
0°C

Dispar lacatele de pe Podul Minciunilor. Luati-le pana in 15 iunie sau le taiem!

27 Mai 2015 11:48

Primăria Sibiu a luat decizia de a tăia toate lacătele puse de îndrăgostiți pe Podul Minciunilor. Motivul ține de factori estetici și de rezistanța construcției. ”Pe mine m-a impresionat modul acestor tineri de a-și arăta senimentele. Mă bucur că Sibiul, prin obiectivele sale turistice, atrage astfel de emoții. Totuși, trebuie să avem în permanență în vedere conservarea și protejarea monumentelor noastre, Podul Minciunilor fiind unul dintre cele mai vizitate și apreciate. Sunt sigură că tinerii vor înțelege motivele pentru care ne vedem nevoiți să îndepărtăm aceste lacăte”, a declarat primarul interiimar al Sibiului, Astrid Fodor.
Direcția Județeană pentru Cultură Sibiu a transmis municipalității o adresă prin care semnalează faptul că aceste lacăte ”afectează aspectul și în timp, stabilitatea elementelor de fier” ale acestuia. În adresă se transmite rugămintea de a se demonta lacătele și ”prevenirea oricăror alte intervenții care ar putea prejudicia aspectul, valoarea și stabilitatea podului”.
Tinerii pot descuia și lua lacătele de pe pod până în 15 iunie. După această dată, lacătele vor fi tăiate și depozitate de către administrația locală. Vor fi păstrate doar până la sfârșitul anului, au anunțat reprezentanții municipalității.
 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Lu

Acum 5 ani

O, ce veste minunată! Și dacă tot se gândește cineva la podurile orașului, ar fi bine să treacă puțin și prin Sub Arini, să vadă în ce stare e podul de lângă Bolta Rece. Știe cineva cum se face că lipsesc câteva elemente din balustradă în locul cărora au fost sudate foarte ”meseriaș” niște țevi ruginite?
Raspunde

@Lu

Acum 5 ani

A cazut un copac peste pod acum ceva vreme
Raspunde

@ 2

Acum 5 ani

si oare de ce nu l-au reparat pana acum? pomul a cazut in februarie!!! e o chestier de timp pana o sa cada un copil pe acolo...\"d-na Fodor\" & directia tehnica...INCOMPETENTA MAXIMA!!!
Raspunde

@.@

Acum 5 ani

Bun! Perfect !
Raspunde

nenea

Acum 5 ani

Tinerii din ziua de azi nu ar mai pune lacate pe pod daca ar avea si ei in Sibiu un Cinema Multiplex...
Raspunde

Hitler

Acum 5 ani

Foarte bine, ce atata dragoste? In lume e plin de razboaie si conflicte si oierilor le arde de yuby?
Raspunde

foarte bine!

Acum 5 ani

Foarte bine!
Raspunde

alzara

Acum 5 ani

Tinerii pot sa-si lege de pod suvite impletite din parul pubian.
Raspunde

Madalina

Acum 5 ani

Nu faceti asta oameni buni!!!! Indragostitii si-au promis si spus lucruri frumoase cand au facut asta!!! Era cel mai frumos lucru care se intampla si la noi!!!! In Paris nu a dat nimeni lacatele jos desi sunt cu miile!!!!!!
Raspunde

@9

Acum 5 ani

Madalina...in Paris au cazut balustradele cu totul de la atata iubire :) O idee: poate sa se puna intro nisa din zidul cetatii, pe Cetatii ori Manejului, un grilaj frumos unde se pot lega astfel de lacate. Sau in vreun parc, Tineretului, Cetatii, Astra, un fel de ghereta (ceva gen fantana Piata Mare) de care se pot prinde astfel de lacate...
Raspunde

mitzy

Acum 5 ani

concluzie la cele de mai sus: eu propun sa va legati lacatele in Sub Arini, aveti intimitate si pe de alta parte consolidati si podul....lasati centru\' in pace
Raspunde

ildy

Acum 5 ani

nici in Paris nu le mai lasa. ***m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Pont+des+Artes+fara+lacatele+indragostitilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus