Miercuri,
20.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Soferii de Alfa Romeo din toata tara si din Europa se reunesc la Sibiu.

Pasionații de Alfa Romeo se reunesc, în perioada 12-14 iunie la Sibiu, în cadrul celei de a 10 ediții AlfaFest. Timp de trei zile, frumusețea, stilul și sportivitatea caracteristice mărcii se vor îmbina perfect cu aerul boem și totuși îndrăzneț al Sibiului.

Dupa nouă ani în care festivalul pasionaților de automobile Alfa Romeo a făcut înconjurul  țării fiind găzduit de orașe precum Brașov, Oradea, Sighișoara sau Tulcea. Pentru ediția aniversară organizatorii au ales Sibiul.

În cadrul acestei ediții și-au confirmat participarea atât alfiști din țară cât și din țări precum Bulgaria, Croația, Serbia, Germania, Belgia sau Anglia.

Vineri, în data de 12 iunie, cele peste 100 de reprezentante ale marcii și cei peste 200 de participanți  sunt așteptați la cartierul general din Păltiniș, iar sâmbătă, 13 iunie caravana Alfa Romeo va face o incursiune pe cel mai spectaculos drum din lume, după cum însuși celebrul prezentator britanic, Jeremy Clarkson, l-a declarat. Ascensiunea pe  Transfăgărășan va începe în jurul orei 13:00.

Duminica, stilul și eleganța specifică automobilelor Alfa Romeo vor face concurență bijuteriilor arhitecturale ale orașului Sibiu. Preț de câteva ore, în Piața Gării, trecătorii sunt invitați să admire frumoasele exemplare italienești, de la modelele produse în anii ’60 până la cele contemporane nouă.

“Întâlnirea este un eveniment cu tradiție de 10 ani. Suntem un Club auto, suntem o mică familie, suntem prieteni, și ne întâlnim an de an, în fiecare an mai mulți. Suntem pasionați, și iubim această marcă. Suntem prieteni cu cluburi similare din străinătate și deseori ne vizităm în cadrul acestor evenimente. Festivalul este și pentru a arăta oamenilor frumusețea mașinilor.” a declarat Piciorus Alexandru Eduard, președinte Alfa Club România.

Cu 7000 de membri pe forum și peste 8000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de 10 ani, locul de întâlnire al pasionaților de Alfa Romeo. 

Paula Văleanu

de Paula Văleanu

Cultură
Telefon:
0751 057 240

Comentarii

3 comentarii

cosmin

Acum 5 ani

Jafuri de mașini . .cand o sa imi cumpărhaine. .o sa imi iau made in italy . .parfum made in france si masina made in germany. .
Raspunde

@1

Acum 5 ani

...normal, BMW, ca tot cocalarul :)
Raspunde

lol

Acum 5 ani

daca ii place vw sa o plimbe pe mata prin oras ?! si nu ii place bmw-ul...mai e cocalar ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus