Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibiul organizeaza in premiera Campionatul National de tenis de camp under 12

Sibiul organizează în premieră, pe parcursul acestei săptămâni, Campionatul Naţional de tenis de câmp under 12, la băieţi şi fete. Turneul organizat de Tenis Club Pamira a început astăzi cu primul tur de pe tabloul principal şi va continua mâine cu turul al doilea. Meciurile putând fi văzute pe terenurile de la Tenis Club Pamira, începând cu ora 09:00.  

“E prima dată când organizăm un campionat naţional de copii sub 12 ani la Sibiu. Sunt tablouri pline, 64 băieţi şi 64 fete. Sunt puţini copii de la Clubul Pamira care au fost anunţaţi între capii de serie, cu şanse la titlu, datorită principiului nostru de a nu forţa copiii de mici. Sunt foarte mulţi antrenori în România care forţează copiii cu rezultate foarte bune de la vârste fragede. Noi vrem să-i facem să le placă tenisul. Acesta e şi motivul pentru care avem campioni europeni în ultimii 20 de ani, la vârstele de 13-14-15 ani, după care nu mai auzi de ei. Se produce un burn up la vârsta de 18 ani, şi atunci când ai nevoie de mai mult efort şi muncă efectivă, copilul e sătul şi se apucă de alte lucruri”, a declarat Marius Vecerdea, organizatorul turneului, pentru Turnul Sfatului.

Programul zilei de mâine îl puteţi vedea aici.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus