Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Nicu Covaci si artistii Teatrului de Balet Sibiu se alatura proiectului Piano Rocks

Sala Thalia din Sibiu va fi gazda celei de-a II-a ediţii Piano Rocks, în 26 iunie. Spectacol ce îi va reuni pe scenă pe Teodora Cîrciumaru (pian), Nicu Covaci (Phoenix), Radu Nechifor (nai), Sebastian Marcovici (bas), Tudor Turcu (voce), Andrei Marcovici (percuţie), Yvonne Slingerland şi Elliot Bourke (dansatori Teatrul de Balet Sibiu), Aleisha Gardner (coregraf Teatrul de Balet Sibiu), într-un concept care va îmbina muzica rock cu pianul.

“Am răspuns cu foarte mare bucurie invitaţiei de a realiza trei coregrafii pentru acest proiect. Atât eu, cât şi dansatorii Teatrului de Balet Sibiu suntem fericiţi când suntem invitaţi să urcăm pe scena altor evenimente din Sibiu. Sper să avem un public numeros, pentru că proiectul, aşa cum mi-a fost prezentat de organizatori arată foarte, foarte bine”, a declarat Aleisha Gardner, coregraf la Teatrul de Balet Sibiu.

La prima ediţie publicul prezent în sală a putut asculta secvenţe muzicale adaptate după compoziţii ale unor formaţii precum Rammstein, Queen, U2, Rolling Stones, Procol Harum sau Manowar. Anul acesta programul va fi completat cu aranjamente ale unor piese din repertoriul Green Day, One Republic, Coldplay, Beatles, Dream Theater, Phoenix.

“Piano Rocks este un proiect pe care voiam de mult să îl aduc la viaţă, însă niciodată nu am crezut că publicul va cere continuarea lui. El era gândit pentru 2014 şi atât. Însă reacţia spectatorilor sibieni m-a surprins plăcut atât pe mine, în calitate de organizator cât şi pe Teodora, artistul principal al proiectului. Evident am fost nevoiţi să venim cu ceva în plus faţă de ediţia I. Aşa se face că, în 2015 vom avea pe scenă un invitat special: Nicu Covaci”, a declarat Laurenţiu Străuţ, organizatorul evenimentului.

Spectacolul va avea loc la Sala Thalia, cu începere de la ora 19:00. Biletele pentru spectacolul “Piano Rocks” s-au pus în vânzare la Sala Thalia, de luni până vineri între orele 12:00-16:00. Preţul unui bilet este de 40 lei. Se acordă o reducere de 50% pentru elevi studenţi şi pensionari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Cristian

Acum 8 ani

Nicu Covaci canta la pasarica Phoenix ? sau restul artistilor fac parte din formatiile pian,nai bas ......?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus