Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Scapa de insomnie cu sucul de visine

Scapa de insomnie cu sucul de visine

Insomnia este o tulburare care afectează aproximativ 50% din populația adultă la nivel mondial. Stresul și agitația își pun amprenta asupra calității somnului și pentru a evita somniferele sau chiar și tratamentele homeopate, vă prezentăm în continuare un remediu delicios: sucul de vișine.

Legătura între sucul de vișine și somn Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Louisiana au concluzionat în urma unui studiu că două pahare de suc de vișine consumate în fiecare zi îmbunătățesc calitatea somnului.

Sucul de vișine conține melatonină și aminoacidul esențial triptofan, două elemente care induc somnul. Pigmentul roșu din aceste fructe conține o enzimă care reduce inflamația și descompune triptofanul.

Rețeta sucului:

1 măr verde

250 gr vișine (fără sâmburi)

½ cană de căpșune

½ castravete

2 bețe de țelină

½ lămâie

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1361

Comentarii

1 comentarii

Doina

Acum 8 ani

Aceasta este afacerea anului! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Alatura-te in acest proiect cu adevarat revolutionar! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani frumosi, acum, urgent! Aceasta oportunitate este si pentru tine! Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie, ma puteti contacta la adresa de e-mail: doinabalasa2006@*** , cu textul “INFO”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus