Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
17°C

Final de pregătire usturător, la Memorialul George Ziguli. CSU Sibiu începe meciurile oficiale!

Final de pregătire usturător, la Memorialul George Ziguli. CSU Sibiu începe meciurile oficiale!

Ultimul turneu de pregătire, înaintea începerii noului sezon, a fost un real eșec pentru CSU Sibiu, atât ca joc, cât și ca rezultat.  

Trupa antrenată de Dan Fleșeriu a pierdut ambele partide de la Memorialul George Ziguli, disputat la Pitești: 69-84 în faţa echipei gazdă, BCM U Pitești și 58-81 cu campioana Bulgariei, Lukoil Academic Sofia.

”A fost un turneu puternic, cu echipe de cupe europene, Steaua joacă în Eurocup, Lukoil în Eurochallenge și Piteștiul care, în formulă completă, este o echipă extrem de solidă. Noi ne-am prezentat slab, e  adevărat, dar am fost cu un lot incomplet: ne lipsește un pivot, iar Gilbert este accidentat din Slovacia. Așadar,  în condițiile în care am avut o rotație scurtă, nu am reușit să ne ridicăm la valoarea Piteștiului, mai ales în aparare, iar în atac am ratat foarte multe situații de aruncări deschise sau pătrunderi pe coș. În meciul doi, pe fondul unei apărări foarte agresive, în prima repriză l-am pierdut pe Păun, care s-a accidentat, astfel că rotația a fost și mai scurtă, iar în repriza a doua nu am mai contat.Turneul a fost totuși un test bun pentru noi și ne dă o imagine clară a nivelului la care suntem, cu 2 săptămâni înainte de începerea campionatului”, a spus antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleșeriu.
Pentru CSU Atlassib Sibiu urmează cele două meciuri oficiale din Cupa României, în compania finalistei ediției precedente a competiției, BC Mureș Tg. Mureș. Primul meci se joacă marți 22 septembrie 2015, de la orele 19:00 la Sibiu, iar pe 26 septembrie, la Mureș. Pentru meciul de marți, biletele se pot achiziționa luni și marți, de la sediul Clubului, str. Rennes, nr.2, între orele 8 și 16, iar marți direct de la sala, înaintea începerii partidei.
Foto: csusibiu.ro
 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus